Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Halo: Campaign EvolvedGTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: W lipcu 2026 roku osiągnęliśmy nową erę: po raz pierwszy ludzie otrzymują darmową energię elektryczną

Forum Technologiczne
Dodaj komentarz
15.08.2026 10:15
Rumcykcyk
1
1
odpowiedz
Rumcykcyk
139
Ojciec Zarazy

Według mnie fotowotaika i tak robi robotę i przekonałem się o tym kilka dni temu jak przyszło mi rozliczenie roczne 450 zł (około 75 zł na 2 miesiące). Teraz jak sobie pomyślę ile prądu zużywałem w ostatnim roku to jestem w szoku. Do tego przed tamtą zimą założyłem w całym domu maty elektryczne pod płytkami i większość czasu grzałem tylko w ten sposób.

15.08.2026 11:06
pieterkov
1.1
1
odpowiedz
pieterkov
171
Senator

Rumcykcyk czyli najpierw stworzyłeś problem przełączając wszystko na prąd, a teraz cieszysz się, że go rozwiązałeś? OK :D

15.08.2026 10:19
2
odpowiedz
2 odpowiedzi
Darek1785
12
Generał

Koniec końców użytkownicy tego czegoś skończą jak frankowicze tylko najpierw muszą całkowicie zlikwidować konwencjonalne źródła energii.

post wyedytowany przez Darek1785 2026-08-15 10:19:51
15.08.2026 10:39
Soulcatcher
2.1
odpowiedz
Soulcatcher
295
Crimson Desert

Premium VIP

Darek1785 Sugerujesz że jak ludzie przestaną palić oponami to opłata za korzystanie ze słońca wzrośnie?

15.08.2026 11:07
pieterkov
2.2
odpowiedz
pieterkov
171
Senator

Soulcatcher raczej będzie dowalona opłata za oddawanie tego prądu z powrotem do elektrowni. Już teraz w Polsce to wprowadzono.

Forum Forum Technologiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl