Szkoda, że nie apeluje o to samo w stosunku do treści religijnych, a szczególnie katolickich.;)
Szkoda że nie apeluje o to samo czyli o to by ludzie nie zastępowali lekarza np modlitwą. Nie wnikam w to czy apeluje czy ale wiem że mi ludzie już nie raz wmawiali że przeszkadza mi a ale nie b bo tak albo dlatego że nie widzieli mojego komentarza na ten temat.
Dlaczego nie powiedział że "ai nie zastąpi modlitwy o zdrowie"? Dlaczego wysłał do lekarza?
I dlaczego pytasz się mnie o to czy nie rozumiesz o czym piszę? Skąd mam wiedzieć?
Dlaczego nie powiedział że "ai nie zastąpi modlitwy o zdrowie"? Dlaczego wysłał do lekarza?
I dlaczego pytasz się mnie o to czy nie rozumiesz o czym piszę? Skąd mam wiedzieć?
Wybacz, ale nic nie rozumiem z twojego bełkotu. Może spróbuj się wypowiedziec jak wytrzeźwiejesz?;)
Mnie szkoda juz więcej czasu na ganianie się z głupim dookoła drzewa...
Jakbyś nie był trollem, to po prostu byś nie udawał że nie rozumiesz o co chodzi, odniósłbyś się do tego o czym piszę. No ale nie, udajesz że nie rozumiesz by nie musieć tego robić.
Niech sami zaczną używać mózgów zamiast penisów w kwestii rozliczenia pedofilii w KK.