lol, a kto by chciał sobie robić taki obciach, w dodatku promować korpo za darmo, i które ma ludzi gdzieś
i uprzedzając potencjalne pytania, tak, zawsze kupuję wyłącznie niemarkowe ubrania
Sorry, ale żeby nawet wizualizacje produktów na sprzedaż robić na odwal się, to trzeba być dyletantem.
Soul nic tu nie nabroił. Nie maczał w tym swoich palców. Ale to co robił w ostatnim czasie zobaczycie już jutro :D
Nie naszyli loga na sznurek, tylko osoba przygotowująca grafikę z gadgetami naniosła je w programie graficznym na czysta (niezadrukowana gdyż to nie jest naszywka) bluzę. Tak się robi często wizualizacje produktu „na szybko”, łatwo to poprawić.
* innymi słowy logo zostało naniesione na zdjęcie z czystą bluzę, a grafika pewnie powstała przed złożeniem zamówienia, aby unaocznić producentowi jak ma to finalnie wyglądać.
lol, a kto by chciał sobie robić taki obciach, w dodatku promować korpo za darmo, i które ma ludzi gdzieś
i uprzedzając potencjalne pytania, tak, zawsze kupuję wyłącznie niemarkowe ubrania
w dodatku promować korpo za darmo
To chyba jeszcze gorzej bo Ty jeszcze zapłacisz za możliwość ich promowania.
Gdzie w dzisiejszych czasach kupuje się niemarkowego ciucha? Nawet szajs z Temu ma jakąś tam markę. Serio, gdzie?
Nawet szajs z Temu ma jakąś tam markę. Serio, gdzie? U producentów wszelkiego rodzaju gadgetow (w tym odzieży). 90% takich produktów nie ma własnego logo abyś mógł nanieść swoje).
Gdzie w dzisiejszych czasach kupuje się niemarkowego ciucha? Zapytałeś gdzie, to Ci odpowiedziałem. Do tego u producentów gadgetow sa także do nabycia markowe rzeczy, ale pozbawione logi producenta (poza metką). Np. możesz kupić koszulki united colors of benetton, ale bez ich logo, abyś w to miejsce mógł nadrukować swoje (lub zrobić grafikę na większą powierzchnię i ją bezproblemowo nadrukować).
Sorry, ale żeby nawet wizualizacje produktów na sprzedaż robić na odwal się, to trzeba być dyletantem.
Uuu... drogo. Bluza 7 dyszek, nadruk pewnie z 2 dyszki. Skąd te 250zl?
https://www.tampogadzet.pl/p/swkng-320-bk-l
Lepiej xD
Bluza kosztuje 40/50 brutto + Całkowity koszt nadruku DTF to max 10/15zł
Koszulka około 12/15 brutto + nadruk max 10/15zł
A koszt kubka to około 12/15 brutto xD
No, za te wizualizacje to odpowiada chyba ta sama ekipa co za wprowadzanie tych nowych zmian na portalu - "MyCiToZeSzwagremTaniejZrobimy. Spółka jawna".
Za sklep, w tym wizualizacje, odpowiada firma Imker ( https://imker.pl/ ), co zresztą jest jasno napisane na sklepie. Natomiast zdjęcia w realu ciuchów będą się pojawiały na naszch socialach w najbliższych dniach.
No okej, Łosiu, ale nikt od Was, jak zobaczył te wizualki, nie stwierdził "nie no, może niech to poprawią, żeby to wyglądało choć trochę profesjonalnie"?
Szczerze to nasz pierwszy raz, zajaraliśmy się i nikt serio nie wyłapał, a patrzyło z 10 osób. Jesteśmy tylko ludźmi. Skupiliśmy się na autorskich grafikach. Za same ciuchy odpowiada firma Imker, która - pewnie nie wiecie - ale stoi za wydaniem i dystrybucją sporej części growych almanachów itp., jakimi żyjecie od 2-3 lat. Mam do niej pełne zaufanie w kwestii jakości ciuchów. Zresztą na dniach walniemy kilka fotek w realu, żeby można sobie zobaczyć.
A co do projektu - to 2 tygodniowy test. Wyjdzie i coś się sprzedam to w 2026 będziemy to rozwijać, zamawiać nowe grafiki, pewnie bazując na pomysłach ludzi z tego forum. Nie wyjdzie to nie wyjdzie i tyle. Nikt nic nie straci.
Bluzy jedno ale zobaczcie na kubki z prostokątną grafiką, też bardzo wysoki poziom painta :D
Kurde, przecież ktoś to musiał zaakceptować, zrobić "odbiór" i za to zapłacić. No jest w pyte :D
Szczerze to nasz pierwszy raz, zajaraliśmy się i nikt serio nie wyłapał, a patrzyło z 10 osób
No weeeeź. Co Wy jesteście, jakieś EA czy inny Ubisoft żeby takie rzeczy pisać.
Uuu... drogo. Bluza 7 dyszek, nadruk pewnie z 2 dyszki. Skąd te 250zl?
https://www.tampogadzet.pl/p/swkng-320-bk-l
Ooops :D
Ale, kubeczek w sumie może zawinę, sentymentalnie :)

Grafik nie zawinął płaskiego obrazka. Jak widzisz to nie gol przygotowywał grafiki, tylko producent gadgetów.
Co do UBi - akurat mają dużo gadgetow (głównie odzieży), praktycznie do każdej gry, którą wydają.

Ja wyznaje zasade, ze placi sie za design albo jakosc, a tu ani designu, ani jakosci.
Kupić merch GRYOnline, strony, na ktorej spedzilem blisko 25 lat swojego zycia? Tak!
Ale kuźwa, nie taki... :(
Przecież 20 lat temu w Darłówku można było na deptaku zrobić sobie zdjęcie kamerą internetową i facet od ręki drukował to na koszulce lub na kubku. Prostokątna grafika na stockowym białym kubku za 20 zł.
Nie wzbudza mojego entuzjazmu bluza fruit of the loom za 250 zł z grafiką bez żadnego pomysłu.
Mam nadzieję, że druga edycja merchu będzie na lepszym poziomie.
Kiedyś to chętnie bym i kupił. Dziś to trochę siara z tą marką na piersi po mieście chodzić. Miejmy nadzieję, że nastaną jeszcze czasy, że GOL będzie się dobrze kojarzył.
A ja tam zawsze chcialem miec taka koszulke z prostym logosem GOLa. :) czekam na sesje zdjeciowa z redakcji zeby moc ocenic jak to sie prezentuje “na zywo”.
Panowie czy loga na bluzach nie dało się wyhaftować? Czy było w ogóle rozważane w takiej wersji?
Wstyd jak pokazywać się w czapce i łachach z tv republika.
Widziałem, że przy jednej z bluz podaliście autora grafiki, mega fajnie <3 że to robicie w dobie generowanych obrazków, gdzie ręcznie robione grafiki są zalewane i znikają pod naporem AI.
Od pewnego czasu źle się kojarzycie. To jak chodzić w bluzie z logo Ubisoftu. I zmiana stylu strony magicznie tego nie zmieniła.
ubication
W waszej bluzie to wstyd chodzić i się pokazywać, bo ona kojarzy się tylko z jednym ... A po 2 tu chodzi tylko i wyłącznie o reklamę strony, gdzie to użytkownik reklamuje firmę, o czym sam do końca nie wie xD
Wyjdź na miasto w naszej bluzie i pokaż, że lubisz gry online i offline
Najpierw musielibyście mi zapłacić za to ze moge was reklamować. Nie jestem wybredny stóweczka dziennie i będę chodził w tych chuchach w centrum dużego miasta na Śląsku przez dwie godziny dziennie.
Niedziele biore wolną.