Zaufanie wobec firmy to leży już od wielu lat...
Bardzo smutna wiadomości jestem fanem tej marki ale takiego kryzysu nie pamiętam od lat......
Via Tenor
Dlatego poszli w remake tego co znane i lubiane przez duże grono graczy, to ich ostatnia deska ratunku, jednak sądząc po bardzo pozytywnym przyjęciu materiałów z tego remaku to fajnie, bo najprawdopodobniej zobaczymy remake dwójki:)
No ja na Black Flaga czekam, bo nie grałem w oryginał, a slychać same pozytywy na temat tej części :D
Obecna cena akcji Ubi sprawia, że ryzyko inwestycji jest niewielkie, a potencjał zwrotu całkiem spory jeśli ktoś patrzy na kilkuletni horyzont czasowy. Przy uporządkowaniu planu wydawniczego, kosztów i przy potencjalnie kilku dobrych grach pod nowym zarządem cena akcji skoczy 3-4 krotnie.
Przy cenie akcji na poziomie 4-5 Euro to jak promocja, ale wiadomo że nie dla każdego i same Ubi musi wiedzieć czego chce.
PS. To nie jest porada inwestycyjna :)
Uwielbiam te biznesowe analizy. Może warto byłoby dodać, że cena już wróciła do poziomu sprzed kilku dni? Warto też zaznaczyć, po styczniowym krachu ceny akcji, powoli ale stabilnie idą w górę.
Pani Zuzanno, zalecam aktualizację artykułu.

To może teraz sprostowanko? Ubisoft zwyżkuje a inwestorzy odwracają się od CDP Red?