Nic nie smakuje lepiej niż odgrzewany kotlet.
Grę zakupiłem przed premierą, będzie to pewniak i ten kto grał i to lubi to można w ciemno.
Ale zagram w to dopiero po premierze, 3 dni, bo akurat będę na wyjeździe, więc ciśnienia nie ma, co do minuty :))
Edit: Aha, i przeszedłem to drugi raz, całe.
Poza tym dwie stówki... to akurat nie majątek, i nie odczuje jakoś tego że mogłem " przewalić ". Tym bardziej że w ostatnim czasie to jak kupię jakąś gre raz na dwa miesiące to jest spoko, bo coraz mniej ciekawych gier i zanika zainteresowanie.
Gdyby za pre ordera trzeba byłoby dać w granicach 400 pln, jeszcze bym się wahał i zastanawiał :)
Oj, będzie ogień. To może być GOTY. Najlepsza odsłona jeszcze lepsza.
A ci z którymi obstawiasz są razem z tobą w pokoju?
Nawet bym nie musiał odpalać, a już wiem, że bym usnął podczas ogrywania tej gierki 😴
Obawiam sie ze premiera moze dorownac premierze GTA VI a nawet ja przewyzszyc, ludzie pobiora chorobowe, na ulicach bedzie panika ze ktos nie zagra, klimat ulegnie przesunieciu, lodowce zaczna sie topic, nastapi totalny kataklizm, i nawet nie beda gracze marudzic ze gra ma denuvo.
Gracze PC będą musieli wykazać się ogromną cierpliwością
O ja. Normalnie jakby premierę z co najmniej trzy lata przesunęli...
Mam nadzieję, że ta gra będzie działała lepiej niż AC Shadows, bo Black Flag to jedna z moich ulubionych części i chciałbym ją zobaczyć w ładnym wydaniu, a nie musieć odpalać DLSS i Frame Generation, żeby gra jakoś działała. W Shadows FG powodował obrzydliwe artefakty, szczególnie kiedy kamera się oddalała podczas sycnhronizowania punktów widokowych.
Black Flag to moja ulubiona gra z serii. Pierwszy raz wtedy kupiłem wersje ‘premium’ z zeszytem z grafikami, z figurką Edwarda, płytą z muzyką etc etc… Więc zdecydowanie kupię też remastera :)
Idealna gra na lato, idealnie też wejdzie po ogrywaniu Gothic Remaku, co by trochę odpocząć od jakże szlachetnego drewna i tej męczarni z pierwszych godzin.
Ja też kupiłem i czekam by zobaczyć, polecam ten materiał od UV o zmianach w grze w stosunku do oryginału - https://youtu.be/hOmhdbsKT1U?si=1p9SI5v3jRTiwS_6