Wiem że nagonka na Ubi jest teraz w modzie i tak samo wiem że w pełni zasłużenie. Z drugiej strony czy wyłączenie usług w celu konserwacji/aktualizacji/usunięcia awarii to taki powód do wylewania pomyj? Bethesda regularnie, co któryś wtorek wyłącza na ładnych parę godzin serwery Fallout 76 w celach konserwacyjnych i/lub aktualizacji zawartości i nikt z tego nie robi afery. A ostatnio nawet mieli wpadkę że jak zdownowali usługę o 16:00, to do końca dnia grać nie szło. Nie widziałem jednak żadnego rozgniewanego tłumu z widłami i zapalonymi pochodniami.
Co to znaczy "zdownowali usługę" ?? Czy już doszczętnie głupiejemy ?? :-/
Za chwilę piszesz o aktualizacji więc się zdecyduj !!
Nie zdziwiłym się, gdyby na tym etapie któryś z chciwych funduszy inwestycyjnych opłacił hakerów z Azji, tylko po to, by negatywnie wpłynąć na wartość akcji...
Moim zdaniem, działalność tego typu funduszy powinna zostać zakazana w Europie... Bo zbiorą sie tacy, ich stać na oczernianie firm, ich stać na wykupowanie hakerów. A nie wnoszą do gospodarki żadnego pożytecznego wkładu, ot żerują na stratach innych.
Tytuł wyjęty jak z tych tanich portali, gdzie miliony Polaków straci swoje pieniądze - wypłać póki możesz!
Kurde, a ja dzisiaj grałem w R6 Siege na kompie od 16 do 17:20 i nie wiedziałem, że jest jakaś przerwa techniczna
Wycto nie macie litości dla Ubisoftuz klickbejtowy tytuł że wyłącza jakby na zawsze ale nie, awaria i nie działa 4 godziny.
W zeszłym tygodniu wnmoim mieście tyle czasu prądu nie bylo w okolicy, mróz,strach że będzie tragedia bo bez prądu nie działa ogrzewanie i co... Zero artykułu w internecie, ale jak Ubisoft resetuje i updatuje serwery to trzeba aferke zrobic.
To teraz powiem tak,słowo daje że jak jeszcze raz zobaczę że zrobiliście sobie clickbaita kosztem Ubisoft to ja sobie waszym kosztem tak ustalę boty AI że za rok będziecie się zastanawiać co jest kurwa grane że ludzie was tak nienlubia...
Szczerze to nie da sie czytac tych bzdur ktore co poniektorzy pisza na temat gier ubi.
Prawda jest taka ze ubi tworzy jedne z najbardziej immersyjnych swiatow jakie zostaly stworzone w grach w ogole. Dopracowanie techniczne, biorac pod uwage ogrom mechanik w tytulach takich jak assassin creed rowniez zasluguje na szacunek.
No ale czego tam byś chciał innego? Dla mnie to jest ok, bo wiesz czego się spodziewać, setting za to masz zupełnie inny zawsze, inna historia, kilka nowych mechanik, ale core gameplayu zostaje zwykle ten sam (zwykle bo raz nacisk położony jest na skradanie a innym razem na walkę). Słabo by było gdyby kolejnego assassina zrealizowali w formie RTS-a np :P