Komentarze do wiadomości: Ubisoft chciał to ukryć, ale prawda wyszła na jaw. Przeciek ujawnia wszystkie 6 gier anulowanych w ramach wielkich cięć

Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz
14.02.2026 10:20
WeCreateWorlds
1
odpowiedz
WeCreateWorlds
10
Pretorianin

Tego co skasowali, specjalnie mi nie szkoda.
Za to interesuje mnie:

1) potencjalny następca Ghost Recon Breakpoint / Wildlands,
2) The Division 3,
3) ewentualna kontynuacje Watch Dogs.

14.02.2026 10:29
Drzesaru
1.1
Drzesaru
81
Konsul

WeCreateWorlds Co do Watch Dogs to jedynka się dobrze sprzedała, ale zaliczyła downgrade przez co ludzie nie kupili o wiele lepszej dwójki, a Legion był po prostu co najwyżej przeciętny i też się nie sprzedał, więc wątpię, że ubisoft stworzy kolejną grę. Prawdopodobnie przy okazji premiery filmu wydadzą jakiś tani remaster jedynki, ale na czwartą część bym się nie nastawiał. Chyba, że ten film będzie arcydziełem, ale wiemy jak wyglądają adaptacje gier. Legion kupiłem na premierę i do dziś uważam, że jest to gra, którą się najbardziej zawiodłem.

14.02.2026 11:34
1.2
JohnyCagE
3
Junior

Drzesaru  2ka byla mizerna strasznie, postac w porownania do Pierca, w sumie pamitam tylko ze byla ,,Ciemna" , za to bochater z 1 zostawal w glowie :) Gdyby dostal ciekawa fabule w stylu phantom liberty bylby mega hit moim zdaniem :) o legionie szkoda rozmawiac :)

14.02.2026 11:30
WeCreateWorlds
2
1
odpowiedz
WeCreateWorlds
10
Pretorianin

Pomysł Legiona był na papierze świetny, ale wykonanie nijakie.
Brak wyrazistych bohaterów w tej części spowodował, że ludzie jak na zbawienie oczekiwali na dodatek z Aidenem Piercem z jedynki.
Ale gdyby mechanikę serii WD dać dobremu scenarzyście i game directorowi, mogłaby wyjść z tego perełka.

Ogólnie zabrakło w tej serii spójnej wizji jednego twórcy. Gry będące autorską wizją jednej osoby zawsze będą wygrywać z korporacyjnymi produktami, gdzie wpływ na odbiór całości ma 15 działów korporacji.

post wyedytowany przez WeCreateWorlds 2026-02-14 11:31:43
Forum Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl