Oni sobie jajca robią. No cóż, to nie poznam tej historii. Oryginał doprowadzał mnie do szewskiej pasji przez kamerę,i nigdy nie ograłem. Ale płyty mam, to może jednak.
W ogóle ubi stara się byc najbardziej memową firmą.
Z komunikatu Ubisoftu wynika chyba, że "Black Flag" (czyli "niezapowiedziana produkcja") zostało przesunięte na 2027 rok.
No cóż...szkoda, ale jak za tą produkcją miała iść słaba jakość, to lepiej, że nic nie wydali.
Ależ niech oni już upadną tylko niech najpierw dowiozą AC Hexe, jeśli ten projekt będzie chociaż w połowie tak ciekawy jak się zapowiada to może być bardzo przyjemna produkcja. A potem... a dajcie spokój, komu to (ubisoft) potrzebne
Via Tenor
Ubisoft zamierza koncentrować się przede wszystkim na dużych produkcjach z otwartym światem oraz grach-usługach.
Wnioski wyciągają jak reprezentacja Polski w piłkę nożną.
No dobrze UbiSoft z Montrealu . Szanuję was od początku serii FarCry 2004r i FarCry instincts... xbox 360 w 2008r. Tamte czasy mam jak na tropikalnej pocztówce z moim PC i X360 tamtych czasów . Dziśaj jesteście olbrzymimi światami FarCry 5 i 6 których mam jak na razie w propozycji do zainstalowania . Kończąc tak czy siak jesteście RULEZ razem z assasins creed i prince of persia.
Może im się przyda taki mocny reset? Kiedyś taki mieli i wyszły Splinter Cell i Assassin's Creed, przejęli marki Far Cry i Prince of Persia.
Nieprawda. Właścicielem praw jest Waterwheel Licensing należące do Mechnera.
https://www.trademarkia.com/prince-of-persia-97510236
Tak można wierzyć tym Insiderom. Bajkopisarze a nie rzetelni informatorzy
Ponad 5 lat od pierwszego trailera remaku i takie informacje na ostatniej prostej???? To jakiś żart...
To Star Wars Outlaws musiało być katastrofą, a Assassin's Creed Shadows już prawie gwoździem do trumny... Z tego co widziałem to nie było oficjalnych wyników sprzedaży obu tytułów, to wiadomo, że nie ma się czym chwalić :/
Oj brakuje mi starego, dobrego Ubisoftu...
Jest coraz więcej różnych gier od różnych studiów, które nie biorą sukcesu za pewnik więc się starają i przekonują do siebie odbiorców.
Konkurencja o gracza jest duża a Ubisoft udaje, że nie widzi co się dzieje i brnie w swoje absurdalnie nudne tasiemce, które ja osobiście lubię i pewnie nie tylko ja, ale przy takich budżetach i grach potrzeba sprzedać miliony kopii jak nie dziesiątki mln.

ONI SĄ NIENORMALNI!
To już mogliby przynajmniej to co wcześniej planowali wypuścić. Przecież gra była na ukończeniu. Według mnie tamten remake wyglądał ok. Poprawiał grafike, zachowując bajkowy styl oryginału. Twórcy mówili także że unowocześnili system walki żeby bardziej przypominał ten z kolejnych części. Poprawili kamere. Ponownie zatrudnili starą obsade głosową, żeby powtórzyli swoje role. Więc w sumie naprawili wszystkie większe bolączki oryginału.
A tak to nie mamy NIC. Ani nowego remaku, ani tego starego XD
Aż jestem ciekaw jak tam z remakiem Splinter Cella, o ile jeszcze powstaje. Jeśli oni nie potrafią już nawet zrobić remaku swojej starej gry, to znaczy że Ubisoft jest już martwy kreatywnie i trzeba to wszystko zaorać.
Ale jak to tak? Kasa się nie zgadza? Przecież Shadows to był hit. Twierdził tak sam Ubisoft i wiele branżowych sprzedajnych portali.