Gry lipca 2026Ukochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Twórcy Tomb Raider: Legacy of Atlantis podali na Steam ważną informację dotyczącą wykorzystania AI. Graczom może się to nie spodobać

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
03.06.2026 18:48
sakkra
1
5
odpowiedz
sakkra
87
Generał

Najśmieszniejsze jest to, że pewno nikt by nie zauważył, że trawa została wygenerowana przez AI lub jakieś kamienie ale oczywiście musi być gówno burza o nic.

03.06.2026 21:38
1.1
4
odpowiedz
TobiAlex
227
Legend

sakkra Dokładnie. Przez ostatnie 20 lat w game devie powstało wiele narzędzi, które spokojnie można podciągnąć pod AI. Ale co tam...

03.06.2026 23:14
WolfDale
1.2
1
odpowiedz
WolfDale
108
~sv_cheats 1

sakkra Przecież to celowa zagrywka, bo o AI jest głośno i nie ma znaczenia czy mówią źle czy dobrze. Grunt żeby mówili, a reklama gry dotrze do środowisk gdzie normalnie by nie dotarła.

03.06.2026 21:38
2
4
odpowiedz
TobiAlex
227
Legend

Graczom? Te największe płaczki to nie gracze.

04.06.2026 08:22
Cyberszczur
3
odpowiedz
Cyberszczur
62
Pretorianin

Szczerze jakoś mnie nie obchodzi do czego twórcy gier wykorzystują AI - jeżeli jest to dobrze zrobione, to co mnie to obchodzi kto to zrobił.

04.06.2026 12:31
4
odpowiedz
Benekchlebek
39
Senator

Jak gra jest dobra to może być cała stworzona przez AI jak dla mnie

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl