Oglądałem streamy z tej gry. Okropnie nudna i bez klimaty części pierwszej. Powodzenia w sukcesie sprzedaży tej gry
I co z tego? Twórcy gier uwielbiają brać pieniądze za niepełny produkt. Mnie to wnerwia, więc na pewno nie kupię wcześniej niż tak z pół roku po oficjalnej premierze gry, przeczytaniu opinii i poczekaniu w ogóle na obniżki cen do takiego poziomu jaki mnie zadowoli. Już kupiłem kiedyś w EA grę pełną błędów, z niemożliwymi do ukończenia questami. Gdyby ogólnie gry wychodziły w dobrym stanie na premierę, a nie z nastawieniem poprawy błędów przez lata, to mógłbym zaryzykować kupno w EA, bo wtedy błędy byłyby w pełni usprawiedliwione. Ponieważ jednak dyma się graczy sprzedając im szrot, to nie zaryzykuję zanim nie będę miał w miarę pewność, że nie kupuję śmiecia. Zdarzyło mi się też kupić gry w EA, które zostały porzucone przez twórców. W sumie kompletnie nie rozumiem kupowania w ea, zwłaszcza z informacją, że ostateczna gra będzie się różnić od obecnego stanu.
o czy wy mowiecie ? jak gra nie warta czasu, jak gra jest nudna i bez klimatu czesci pierszej ? na jakiej podstawie sie tym sugerujecie ? gampleyem z 1 aktu ? bo tylko ten jest dostepny ? przeciez nawet przy wlaczeniu gry w early accesie jest komunikat ze wfinalna wersja bedzie sie roznila od pierwowzoru wiec co to za dziwne przypuszczenia ? ja nie wiem jak ogolnie mozna takie zalozenia dawac z gory nie majac pojecia co bedzie , czyli co tez moge mowic ze ps6 czy nowy xbox to bedzie gowno wogole nie majaca klimatu konsoli playstation xD przeciez to jest istny debilizm ludzie! widnows 12 tez bedzie lipa mowie wam widzialem screeny wogole jak mozna takie cos zrobic lepiej zostac przy 11 a najlepiej 7-ce, wezcie janusze sie lepiej ogarnijcie z tymi pochopnymi ocenami
Poczekajcie jak zaczną narzekać jak będzie coraz bardziej drożała, a będzie i osoby które nie kupiły wcześniej będą skomleć dopiero.
Niech podnoszą do bólu, dla mnie każda gra może kosztować 100 euro na premierę. Rynek bardzo szybko zweryfikuje ile będzie chętnych zapłacić takie pieniądze za grę. Przypuszczam, że poza streamerami i wąską grupą ludzi nikt więcej w takiej cenie gry nie kupi. A potem będzie płacz, że trzeba studia zamykać, bo nikt nie chce kupować gier w takiej cenie na premierę.