Twórcy strzelanki Marathon boją się, że serwery nie wytrzymają premiery. Nie będzie żadnych problemów, ta gra nie rozbije banku
Jezeli serwery nie wytrzymaja pod natlokiem tych 100 osob ktore w to zagraja to bardzo slabo XD
Twórcy strzelanki Marathon boją się, że serwery nie wytrzymają premiery.
To po co był ten Server Slam?
To hasło jest częścią marketingu, raczej nie sądzę, by rzeczywiście taki problem wystąpił. Sony jest za duże na takie zmartwienia...
Na Server Slamie wszystko działało. Nie sądzę, aby premierowe obciążenie było tak duże. Nie wiem jak popularna jest to przypadłość, ale mnie ta gra ostro kuła w oczy i po 30 minutach ją wyłączyłem... Nie mam wady wzroku, ale sposób prezentacji walki jest okropny. Strzelasz w zbiór pixeli o innych kolorach, nie wiedząc w co, jedyne potwierdzenie, że trafiłeś, to identyfikator trafienia. Ten interfejs też jest przerażający.
Ale ja fanem Apexa też nie byłem, a właśnie do trójek mnie wrzuciło...
Mam nadzieję że gra okaże się sukcesem. Dobrze mieć kolejny dobry tytuł możliwy do zagrania.
Mam na myśli to, że jeśli gra okaże się sukcesem, to będzie oznaczać że gra jest dobra i nie jest kolejnym gniotem i scamem. Zawsze życzę dobrze, bo niby dla czego miałbym życzyć źle? Ok, jest to kolejny produkt live service w którego pewnie nie zagram, ale to nie oznacza że mam na niego psioczyć skoro jest nadzieja że otrzymamy coś dobrego.
Twórcy strzelanki Marathon boją się, że serwery nie wytrzymają premiery. Nie będzie żadnych problemów, ta gra nie rozbije banku
Twórcy strzelanki Marathon boją się, że serwery nie wytrzymają premiery.
Nie będzie żadnych problemów, ta gra nie rozbije banku.
Tak napompowali balonik, że niestety ale sukces sprzedażowy pewnie będzie, a szkoda.
Jezeli serwery nie wytrzymaja pod natlokiem tych 100 osob ktore w to zagraja to bardzo slabo XD