Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Twórcy Resident Evil zacieśniają więzy z AI. Gracze mają mieszane odczucia

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
03.10.2026 10:31
1
odpowiedz
M3t4l_Slut
46
Centurion

Ja nie wiem comsie dzieje w giereczkowie ale ostatnio conjakas firma ma dobry czas to zaraz musi wszystko zaprzepaścić przez takie działania. Wydawało się że Capcom bylm ostatnio gotowym midasem... A teraz wyskakują z czymś takim..

03.10.2026 10:43
DanuelX
2
odpowiedz
1 odpowiedź
DanuelX
82
Kopalny

Mam nadzieję, że twórcy gier 15k dostaną ostro po tyłkach od EjAj. Niech tylko mi nie płaczą publicznie, jak źle ich korpo i gracze traktują.

03.10.2026 10:56
Amadeoosh
2.1
odpowiedz
Amadeoosh
25
Generał
MAX

DanuelX Stary, od game devów akurat wara. Jedna z najtrudniejszych działek IT, najwięcej nadgodzin, trudny próg wejścia, sporo matematyki, pracy stosunkowo mało, a o obecnej sytuacji (gdzie firmy wywalają po kilka tysięcy ludzi od strzała) nawet nie wspominam, a kasa często mniejsza niż u gości którzy przesuwają elementy w HTMLu.

Jak chcesz hejtować to polecam prompt engineerów, scrum masterów i inne dziwne twory.

03.10.2026 11:07
Amadeoosh
3
odpowiedz
Amadeoosh
25
Generał
MAX

Enshittification begins?

Tak się to zaczyna, najpierw mamy AI do autocomplete, troubleshootingu i pisania funkcji - i tutaj jest super, świetne zastosowanie.

Mija pół roku, i do codebase wjeżdżają commity zmieniające 40000 linijek, w 38 plikach, i nikt już nie wie co się dzieje w projekcie, jest nie do utrzymania bez mielenia ej ajem.

Mam nadzieję że Capcom zaciągnie hamulec ręczny w odpowiednim momencie.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl