zniesmaczonych jakością ostatniego rozszerzenia World of Warcraft: Midnight.
"Zniesmaczonym" to ewentualnie trzeba byc poziomem newsow i cyniczna manipulacja opinia publiczna na tym portalu.
Zero zaskoczenia. Od dawna krążą plotki, że Blizzard szykuje open-world FPSa w uniwersum StarCraft i miało to być coś na wzór serii Far Cry jeśli chodzi o mechaniki.
To będzie sraczka, a nie strzelanka i nie wiem czy to prawda ale były coś pogłoski, że to ma być na Unreal Engine 😝
Wiemy już, że Blizzard pracuje nad Diablo V
Aha... dopiero teraz po dodatku gra jako tako wygląda i działa, to oni już o V gadają xD no to nieźle się tam bawią.
To zmyślone brednie redaktora, nie ma żadnego Diablo V w żadnej fazie produkcji.
To ten pijany Ybarra kiedyś puścił tekst z czterech liter jak zawsze:
https://www.gry-online.pl/gry/diablo-v/komentarze/z3673c#post0-16911181
Warcraft 4 albo Warcraft RPG machen, a nie jakieś strzelanki... oczywiście mam na myśli gry dla pojedynczego gracza (ewentualnie z trybem co-op).
Jednak wiem, że to tylko marzenie, które nigdy się nie spełni. Obecny Blizzard nawet gdyby te gry zrobił to i tak byłyby pewnie słabe i nastawione na multi, a nie na doświadczenie dla pojedynczego gracza. Chociaż przy Warcraft 4 multi by jeszcze jakoś przeszło, bo takie rzeczy pasują do gier RTS.
Mają takie fajne uniwersa i nic dobrego z nimi nie robią, ech szkoda gadać...