Tego się obawiałem - codzienne newsy o CD i ta bezpłciowa gęba głównego bohatera wiecznie w newsroomie
Gdzie jest haderak? Dlaczego jeszcze nie ma tutaj jego komentarza o tym jak to ludzie nie rozumieją tej gry i w nią nie grają? Haderak where are you bro?
Dobrze ze jest opcja ustawienia klasycznego bo za parę miesięcy kto wie jak ta gra bedzie wyglądała względem wersji premierowej
Tego się obawiałem - codzienne newsy o CD i ta bezpłciowa gęba głównego bohatera wiecznie w newsroomie
Ale nic nie zmienia tego że to gra roku
Mógłbyś jakoś rozwinąć czemu niby to ma być gra roku? xd

1000 miejsc jest bez sensu przy obecnym wyglądzie ekwipunku.
Można co prawda pogrupować sobie te same rodzaje przedmiotów, ale nadal odszukanie rzeczy, które np. możemy użyć, albo porównywanie broni, to katorga. Nie wiem czemu oni nie zrobili klasycznego wyglądu, gdzie mamy u góry zakładki z konkretnymi rodzajami.
Mogliby zmienić sterowanie podczas walki. Możliwość zablokowania widoku na przeciwniku, to podstawa w każdej grze, a tu trzeba trzymać przycisk.
To samo z kamerą, która powinna podążać za plecami gracza, a nie, że musimy sami ręcznie ją obracać.
To samo z kamerą, która powinna podążać za plecami gracza, a nie, że musimy sami ręcznie ją obracać.
Na padzie wystarczy nacisnąć krzyżak w dół i masz locka na przeciwniku. Minus na razie taki, że potrafi tego locka zgubić przy szybkich ruchach. A co do kamery, to kwestia indywidualna. Ja akurat nie lubię jak mi się automatycznie obraca, bo wolę mieć nad nią pełną kontrolę.
Krzyżyk w dół działa i blokuje. Może któryś mod mi koligował, bo je zaktualizowałem i działa teraz.
Taka se gra. Jak się gra i się lubi, albo nie lubi to się robi co się chce. Ogólnie mam to w dupie :) Prawie 3 stówki za aferę z AI. Podziękuję
Gdzie jest haderak? Dlaczego jeszcze nie ma tutaj jego komentarza o tym jak to ludzie nie rozumieją tej gry i w nią nie grają? Haderak where are you bro?
Zgłaszam protest! Gra jest za trudna i o zgrozo sama się nie przechodzi!!!! Poproszę coś z tym zrobić bo w dzisiejszych czasach taki BŁĄD to skandal!!!!!!!
Ograniczone miejsce w plecaku nie czyni gry trudniejszej do przejścia tylko bardziej wkurwiającą. Najlepiej w ogóle to wywalić z gier chyba że to jakiś survival horror. Nie ma nic fajnego ani dobrego w lataniu w te i z powrotem do skrzynek lub sklepów aby pozbyć się loota i zwolnić miejsce w plecaku
Bawicie się w pseudoPPE. Macie szanse zyskać tych użytkowników, któryz stamtąd uciekają przez clickbaitowe i emocjonalne newsy... i robicie to samo. Ich przykład nie wystarczy, że 'nie tędy droga'?
Wreszcie, przywrócili RDR-owy system ruchu, który był na premiere.
Nie mogłem zdzierżyć tego arcadowego badziewia które dodali w zamian, bo ludzie narzekali na ciągłe spamowanie przycisku biegu, nie rozumiejąc jak działa ten system.
Dobrze że nareszcie biorą pod uwage głosy całej społeczności, a nie jedynie graczy narzekający że za trudno.
Jeszcze wprowadzą poziomy trudności i gra będzie idealna.
Skończe Death Stranding 2 pc i zaczynam
od karczmy od siłowania na ręke ze srażnikiem tam skończyłem dwa tygodnie temu w piątek.
Jednak już w pełni droga ppe. Jeszcze zamiast błagania można było dad że gracze wściekli.
Tak jest testujcie chłopaki gierkę, tak żeby do najbliższej promki większość bugów było naprawionych. xD