Komentarze do wiadomości: Twórcy Crimson Desert błyskawicznie zareagowali na błagania graczy. Kliff nie będzie już cierpiał katuszy

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
04.04.2026 12:34
1
2
odpowiedz
DeepDown
0
Junior

Dobrze ze jest opcja ustawienia klasycznego bo za parę miesięcy kto wie jak ta gra bedzie wyglądała względem wersji premierowej

04.04.2026 12:54
2
2
odpowiedz
1 odpowiedź
WindMorro
13
Pretorianin

Tego się obawiałem - codzienne newsy o CD i ta bezpłciowa gęba głównego bohatera wiecznie w newsroomie

04.04.2026 13:14
duxdaro
2.1
1
duxdaro
74
Konsul

WindMorro Jak Ci to przeszkadza, to po co tu wchodzisz? Im więcej dany temat ma clicków, tym więcej będą o nim pisać.

04.04.2026 13:14
3
odpowiedz
2 odpowiedzi
PCMREpic
53
Generał
Image

1000 miejsc jest bez sensu przy obecnym wyglądzie ekwipunku. 
Można co prawda pogrupować sobie te same rodzaje przedmiotów, ale nadal odszukanie rzeczy, które np. możemy użyć, albo porównywanie broni, to katorga. Nie wiem czemu oni nie zrobili klasycznego wyglądu, gdzie mamy u góry zakładki z konkretnymi rodzajami.
Mogliby zmienić sterowanie podczas walki. Możliwość zablokowania widoku na przeciwniku, to podstawa w każdej grze, a tu trzeba trzymać przycisk.
To samo z kamerą, która powinna podążać za plecami gracza, a nie, że musimy sami ręcznie ją obracać.

post wyedytowany przez PCMREpic 2026-04-04 13:20:28
04.04.2026 13:31
duxdaro
3.1
2
duxdaro
74
Konsul

PCMREpic Mogliby zmienić sterowanie podczas walki. Możliwość zablokowania widoku na przeciwniku, to podstawa w każdej grze, a tu trzeba trzymać przycisk.
To samo z kamerą, która powinna podążać za plecami gracza, a nie, że musimy sami ręcznie ją obracać.

Na padzie wystarczy nacisnąć krzyżak w dół i masz locka na przeciwniku. Minus na razie taki, że potrafi tego locka zgubić przy szybkich ruchach. A co do kamery, to kwestia indywidualna. Ja akurat nie lubię jak mi się automatycznie obraca, bo wolę mieć nad nią pełną kontrolę.

04.04.2026 13:51
3.2
PCMREpic
53
Generał

duxdaro Musieli to zmienić w którymś patchu, bo u mnie żadne blokowanie nie działało. Jedynie ręczne trzymanie. 
Sprawdzę później.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl