Dobrze ze jest opcja ustawienia klasycznego bo za parę miesięcy kto wie jak ta gra bedzie wyglądała względem wersji premierowej
Tego się obawiałem - codzienne newsy o CD i ta bezpłciowa gęba głównego bohatera wiecznie w newsroomie

1000 miejsc jest bez sensu przy obecnym wyglądzie ekwipunku.
Można co prawda pogrupować sobie te same rodzaje przedmiotów, ale nadal odszukanie rzeczy, które np. możemy użyć, albo porównywanie broni, to katorga. Nie wiem czemu oni nie zrobili klasycznego wyglądu, gdzie mamy u góry zakładki z konkretnymi rodzajami.
Mogliby zmienić sterowanie podczas walki. Możliwość zablokowania widoku na przeciwniku, to podstawa w każdej grze, a tu trzeba trzymać przycisk.
To samo z kamerą, która powinna podążać za plecami gracza, a nie, że musimy sami ręcznie ją obracać.
To samo z kamerą, która powinna podążać za plecami gracza, a nie, że musimy sami ręcznie ją obracać.
Na padzie wystarczy nacisnąć krzyżak w dół i masz locka na przeciwniku. Minus na razie taki, że potrafi tego locka zgubić przy szybkich ruchach. A co do kamery, to kwestia indywidualna. Ja akurat nie lubię jak mi się automatycznie obraca, bo wolę mieć nad nią pełną kontrolę.