Gry lipca 2026Ukochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Trzęsienie ziemi na Steam. Dla deweloperów nic nie jest takie jak dawniej, bo Valve wprowadziło ogromne zmiany w niezwykle ważnej sekcji

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
05.06.2026 17:05
AUTO6
1
2
odpowiedz
AUTO6
108
Generał

Wygląda jakby zmieniono ranking sumując dodania do wishlisty tylko z ostatniego okresu zamiast wszystkich dodań.
Fajnie jakby Steam dodał możliwość zmiany aby można było zobaczyć ranking np. tylko od danej daty lub w widełkach dat.

05.06.2026 17:38
2
4
odpowiedz
3 odpowiedzi
damian_gracz
8
Chorąży

Do dziś nie wiedziałem że istnieje coś takiego jak globalna lista życzeń. Wytłumaczy mi ktoś po co to wogóle jest? Żeby zobaczyć co innym ludziom się podoba i na co czekają?

post wyedytowany przez damian_gracz 2026-06-05 17:39:43
05.06.2026 20:12
SpookyYuuki
2.1
odpowiedz
SpookyYuuki
78
Generał

damian_gracz I wtedy ktoś pozna jakieś ciekawe gry i sobie je doda do swojej listy życzeń.

05.06.2026 21:32
2.2
1
odpowiedz
sky0045
24
Konsul

damian_gracz Na globalnej liście poza grami AAA z potężnym marketingiem o których można usłyszeć wszędzie są tam też gry które zwróciły na siebie uwagę sporej ilości osób za sprawą dobrego dema, streamerów, youtuberów albo viralowego trailera ale przeciętny gracz mógł o nich nie słyszeć nigdzie i tu wkracza Steam

06.06.2026 00:21
2.3
odpowiedz
damian_gracz
8
Chorąży

sky0045 ... żeby pokazać mi że potrzebuje zagrać w gre o istnieniu której nie miałem do wczoraj pojęcia? Klasyczne połączenie fomo z mechanikami owczego pędu. Panowie z valve potrafią w marketing :)

05.06.2026 22:59
Cyrawn
3
odpowiedz
Cyrawn
27
Pretorianin

Może i w przyszłości to będzie ok, póki co pojawiło się mnóstwo jakiegoś indie crapu.

06.06.2026 01:01
RoyPremium
4
odpowiedz
RoyPremium
36
Konsul

Jeśli to się teraz opiera bardziej o świeższe dodania do wishlist, to jest to bardzo dobra zmiana, bo wcześniej to można było grę zapowiedzieć 15 lat przed premierą i zbierać wishlisty, mając wywalone na premierę i apdejty, tak jak to twórcy Holstina robią. A teraz jak zapowiesz i nie trzymasz ręki na pulsie, no to spadasz na liście.

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl