Komentarze do wiadomości: Trzeci dodatek do Wiedźmina 3 oficjalnie zapowiedziany. Wielki sekret CD Projektu Red w końcu został ujawniony

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
28.05.2026 12:00
7
odpowiedz
FSB znowu nadaje
44
Generał

MilornDiester
potencjalnie 40h
400 od razu.
dobrej
Marnowanie czasu na zbędne łażenie to jest ta dobra rozgrywka? Wiesz że dzięki modom, w szczególności "teleport z dowolnego miejsca" to ja zaoszczędziłem z dobre 20-40 godzin które przypada właśnie na bezsensowne łażenie w W3.
Pieśni Przeszłości są skierowane do tych 60 mln ludzi
Do miliarda od razu. Co się będziesz ograniczał.

post wyedytowany przez FSB znowu nadaje 2026-05-28 12:00:36
28.05.2026 12:51
MilornDiester
8
1
odpowiedz
MilornDiester
56
Generał
Image

FSB znowu nadaje
Krew i Wino to 40h godzin jeśli chcemy skompletować wszystko. Ma też kilka zakończeń więc spokojnie można grać więcej niż raz (sam przeszedłem ten dodatek 3 razy). A to co dla jednego jest "bezsensownym łażeniem", dla innego jest immersywnym zajęciem, w którym chłonie klimat, odkrywa nowe smaczki i dobrze bawi się z grą.

Nie jest więc niczym kontrowersyjnym powiedzieć, że dodatek zaoferuje "potencjalnie" 40h, gdzie właśnie tyle mniej więcej oferuje poprzedni. A ten może być nawet większy.

A te 60 mln to jest oficjalna liczba sprzedanych egzemplarzy i nie wiem z czym tu się można kłócić.

Do miliarda od razu. Co się będziesz ograniczał.

Nie no, lepiej ignorować oficjalne liczby i po prostu uznać sobie, że mniej bo tak się komuś podoba. Co to w ogóle za tekst?

28.05.2026 13:01
9
odpowiedz
FSB znowu nadaje
44
Generał

MilornDiester 166 godzin wskazuje u mnie licznik podstawki + oba dodatki na 100%. Wykonano i zebrano wszystko co istnieje, w tym wszystkie możliwe opcje i zakończenia.
Nie ma żadnego klimatu i nie ma żadnych smaczków które mógłbyś pominąć w tej grze bo to to nie jest TES. Świat W3 chociaż duży jest po prostu totalnie pusty.

post wyedytowany przez FSB znowu nadaje 2026-05-28 13:02:30
28.05.2026 13:04
MilornDiester
10
odpowiedz
MilornDiester
56
Generał

FSB znowu nadaje U mnie np. wskazuje 450h. I jest to 450h które spędziłem na dobrej rozrywce. Dodatek zapewne sprawi, że przebije 500h lub więcej (ale to jeśli najdzie mnie na kolejne przejście całości).

Za W3 GOTY zapłaciłem 95 zł. Jak dla mnie świetny interes.

A jak się komuś nie podoba to cóż... nikt nikogo do niczego nie zmusza. Ja się cieszę bo jest szansa, że dostanę coś co sprawi mi dużo rozrywki na sporo godzin.

28.05.2026 09:24
74
odpowiedz
NekoRei
3
Centurion

Ja mam tylko nadzieję, że to jest "dodatek" i będzie się to dało grać osobno bez instalowania wiedźma 3.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl