Komentarze do wiadomości: Trailer 11. edycji Warhammera 40 000 pokazał aktualny stan Imperatora i nie wygląda najlepiej. Fanów zdziwiły tak liczne sceny

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
01.06.2026 15:26
Edziek
1
odpowiedz
Edziek
14
Pretorianin

Chciałbym, żeby zaszły jakieś konkretne zmiany w sytuacji Imperatora, ale patrząc na politykę prowadzenia uniwersum przez GW to raczej mało prawdopodobne.
Games Workshop to tchórze, którzy monetyzują fanów wiecznym konfliktem
Najlepszą dla mnie opcją byłoby zmartwychwstanie Imperatora przez połączenie się jego fizycznej formy z jego empatyczną esencją w Osnowie (Gwiezdnym Dzieckiem).
Tylko jak to zrobić, żeby nie dopuścić do otwarcia Pajeczego Traktu pod Tronem.

post wyedytowany przez Edziek 2026-06-01 15:30:38
01.06.2026 15:28
Kwisatz_Haderach
1.1
odpowiedz
Kwisatz_Haderach
25
GIT GUD or die trying

Via Tenor

Edziek Games Workshop to tchórze, którzy monetyzują fanów wiecznym konfliktem

Herezja. A czym maja "monetyzowac"? WH40k to jest wieczny konflikt.

01.06.2026 15:31
Edziek
1.2
odpowiedz
Edziek
14
Pretorianin

Kwisatz_Haderach I co chcesz tak całe życie patrzeć jak nic się prawie nie zmienia w tym uniwersum?

01.06.2026 15:44
Kwisatz_Haderach
1.3
odpowiedz
Kwisatz_Haderach
25
GIT GUD or die trying

Via Tenor

Edziek Moze sie zmieniac byleby sie napierdzielali. Bez konfliktu kazdy z kazdym cale uniwersum nie ma za wiele sensu i to jest glowny selling point, ktory odroznia WH40k od innych uniwersow s-f.
There is no peace among the stars.

btw. przypominam ze nade wszystko to jest gra figurkowo-bitewna. Konflikt jest raczej wymagany, ;)

post wyedytowany przez Kwisatz_Haderach 2026-06-01 15:46:04
01.06.2026 15:39
Kwisatz_Haderach
2
odpowiedz
Kwisatz_Haderach
25
GIT GUD or die trying

Via Tenor

Klimatowy cinematic. W koncu cos co pokazuje nie tylko superowosc space marines (a nawet pokazuje jak sie ladnie rozpuszczaja). Ilez mozna.
Najlepszy fragment to warp i rozne dziwne rzeczy pojawiajace sie na ulamki sekundy. I pepowina tyranidow. ;)

btw. strzelam ze niedlugo Imperator odrodzi sie jako nowy bog. NIe wiem czy mnie sie to podoba, bo troche zbyt wyrowna to szanse i zmieni status oraz widoki na przyszlosc ludzkosci. A jedna z rzeczy, ktora mnie sprzedaje WH40k jest ogolna beznadzieja dzialan ludzkosci, ktore odwlekaja tylko nieuniknione.

Troszke to zmieni klimacik.

01.06.2026 15:43
WeCreateWorlds
3
odpowiedz
WeCreateWorlds
13
Konsul

Chcą - jak Nietzsche - zabić boga.

post wyedytowany przez WeCreateWorlds 2026-06-01 15:43:34
Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl