Komentarze do wiadomości: Track Day osiąga przełomowy kamień milowy, Forza Horizon 6 odkrywa tajniki nowej kariery. Motoprzegląd Drauga

Forum Gry MMO
Dodaj komentarz
27.02.2026 21:17
mgr. Kuba
1
1
odpowiedz
mgr. Kuba
170
-

Ta nowa Forza zapowiada się naprawdę przyjemnie. Mimo wszystko oni muszą wsadzić trochę pracy w możliwości wizualnego tunnigu auta, raz że po prostu on nie istnieje w tej serii a to głupie, dwa że no w końcu zabierają nas do Japonii.
No i ja to mam takie małe marzenie, żeby wstawili do gry licznik kilometrów jak z TDU :))

+ Może warto wspomnieć, że The Crew Motorfest jest teraz wszędzie na promocji, a na steam to juz w ogóle za 30zł. 
Przyjemna gierka, w końcu mają całkiem przyjemny model jazdy w tej serii i świetny zapełniacz czasu przed nową Forzą.
Mi Motorfest złamał growe serduszko po tym jak najpierw ogłosili Oahu a potem że będzie w jakieś komicznej mikroskali. Jako turbo fanatyk TDU nie pozostało mi nic innego jak po pierwotnym uniesieniu o ponownym odwiedzeniu wirutalnego Honolulu tylko w nowoczesnej oprawie, załamać się że Ubisoft znów... Meeeh. Zwłaszcza że może gdyby Ubisoft nie zarezerwował tej miejscówki to Solar Crown mógłby się tam odbyć...? A może zrobili ten skok na sentyment bo powstawał Solar Crow...? Cóż, pozostał ból :)

post wyedytowany przez mgr. Kuba 2026-02-27 21:18:19
28.02.2026 16:19
Draugnimir
1.1
Draugnimir
154
Mały diplodok

GRYOnline.plRedakcja

Racja, zapomniałem wspomnieć o tej promocji na The Crew Motorfest - jest teraz w historycznie niskiej cenie, za 29 zł żal nie skorzystać, zważywszy jak bogata jest to gra :)

27.02.2026 21:33
Darth_Tusken
2
odpowiedz
Darth_Tusken
56
Świniobicie z dancingiem
Wideo

Nawiązując do poprzedniego Motoprzeglądu, twórcy Formula Legends w końcu zapowiedzieli oficjalnie Legacy Edition na konsole.

https://www.youtube.com/watch?v=3QVGnkRJPF4

Trzeba będzie uważnym wzrokiem obserwować rozwój Rennsport, bo mimo bolączek i kolejnych wtop wizerunkowych twórców gra podobno lepiej się prezentuje od PMR, a u tej ponoć z każdym patchem jest coraz lepiej w kontekście AI i fizyki hypercarów. Jednak poczekam na jakieś solidne promocje tychże gier po solidnym połataniu i uzupełnieniu kontentu. Na razie się skupię na upalaniu ACC i PC 1/2 po kupnie zestawu Moza R5.

27.02.2026 21:43
Marky
😁
3
1
odpowiedz
1 odpowiedź
Marky
34
Generał

To gratulacje!  Track Day ma już dużo większe szanse powstania niż Ibru, a wy nie dostaliście 17 milionów z budżetu państwa.

28.02.2026 16:19
Draugnimir
3.1
Draugnimir
154
Mały diplodok

GRYOnline.plRedakcja

Dzięki! :D

28.02.2026 10:06
GreedFire
4
odpowiedz
GreedFire
47
Pretorianin

Upadek Nacona mnie bardzo cieszy, pomimo tego, że cieszyłem się z WRC, nawet jeśli nie były to super gry. Po prostu ta firma nie potrafi zrobić nic dobrze. Czego się tyka to wiadomo, że to już gówno będzie. Może devy się rozejdą po innych firmach i dostaniemy lepsze gry.

28.02.2026 20:47
BE_WANTED
5
odpowiedz
2 odpowiedzi
BE_WANTED
121
Wymiatacz

Fajnie wygląda ta mapa rozwoju Rennsport. Pojawia się tam majowa paczka z Mercedesem-Benz C-Class V6, który nie był wg mojej wiedzy zbyt częstym gościem w grach wyścigowych. Ciekawe z którego roku dokładnie będzie ten model.
A z innej strony widziałem jakiś krótki filmik z przejazdu nocnego na trasie Monte Carlo w ACR i byłem pod mega wrażeniem. Bardzo zachęca, klimat wylewa się z ekranu.

28.02.2026 23:48
Draugnimir
5.1
1
Draugnimir
154
Mały diplodok

GRYOnline.plRedakcja

Image
Wideo

BE_WANTED W jednym z ubiegłorocznych wideoblogów twórcy pokazywali konkretne muzealne egzemplarze samochodów, które były skanowane z myślą o DLC Touring Classics Part 1 - wskazano wtedy na Mercedesa CLK DTM z 2000 roku. To rzeczywiście rzadki gość w grach, dla mnie jest najciekawszą częścią dodatku :) 

https://youtu.be/8MN9mFym1Y0?t=1753

01.03.2026 11:34
BE_WANTED
5.2
BE_WANTED
121
Wymiatacz

O ciekawe. Jeśli dodali C V6 kosztem CLK DTM, to ciekawy ruch z korzyścią dla unikalności, bo akurat CLK DTM gracze pamiętają z wielu gier :) Ale tak czy inaczej dobre auta turystyczne ze złotej ery zawsze są mile widziane.

Forum Forum Gry MMO
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl