Komentarze do wiadomości: Track Day osiąga przełomowy kamień milowy, Forza Horizon 6 odkrywa tajniki nowej kariery. Motoprzegląd Drauga

Forum Gry MMO
Dodaj komentarz
27.02.2026 21:17
mgr. Kuba
1
1
odpowiedz
mgr. Kuba
168
-

Ta nowa Forza zapowiada się naprawdę przyjemnie. Mimo wszystko oni muszą wsadzić trochę pracy w możliwości wizualnego tunnigu auta, raz że po prostu on nie istnieje w tej serii a to głupie, dwa że no w końcu zabierają nas do Japonii.
No i ja to mam takie małe marzenie, żeby wstawili do gry licznik kilometrów jak z TDU :))

+ Może warto wspomnieć, że The Crew Motorfest jest teraz wszędzie na promocji, a na steam to juz w ogóle za 30zł. 
Przyjemna gierka, w końcu mają całkiem przyjemny model jazdy w tej serii i świetny zapełniacz czasu przed nową Forzą.
Mi Motorfest złamał growe serduszko po tym jak najpierw ogłosili Oahu a potem że będzie w jakieś komicznej mikroskali. Jako turbo fanatyk TDU nie pozostało mi nic innego jak po pierwotnym uniesieniu o ponownym odwiedzeniu wirutalnego Honolulu tylko w nowoczesnej oprawie, załamać się że Ubisoft znów... Meeeh. Zwłaszcza że może gdyby Ubisoft nie zarezerwował tej miejscówki to Solar Crown mógłby się tam odbyć...? A może zrobili ten skok na sentyment bo powstawał Solar Crow...? Cóż, pozostał ból :)

post wyedytowany przez mgr. Kuba 2026-02-27 21:18:19
27.02.2026 21:33
Darth_Tusken
2
odpowiedz
Darth_Tusken
54
Świniobicie z dancingiem
Wideo

Nawiązując do poprzedniego Motoprzeglądu, twórcy Formula Legends w końcu zapowiedzieli oficjalnie Legacy Edition na konsole.

https://www.youtube.com/watch?v=3QVGnkRJPF4

Trzeba będzie uważnym wzrokiem obserwować rozwój Rennsport, bo mimo bolączek i kolejnych wtop wizerunkowych twórców gra podobno lepiej się prezentuje od PMR, a u tej ponoć z każdym patchem jest coraz lepiej w kontekście AI i fizyki hypercarów. Jednak poczekam na jakieś solidne promocje tychże gier po solidnym połataniu i uzupełnieniu kontentu. Na razie się skupię na upalaniu ACC i PC 1/2 po kupnie zestawu Moza R5.

27.02.2026 21:43
Marky
😁
3
odpowiedz
Marky
32
Generał

To gratulacje!  Track Day ma już dużo większe szanse powstania niż Ibru, a wy nie dostaliście 17 milionów z budżetu państwa.

Forum Forum Gry MMO
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl