Muszę was pochwalić za to że usunęliście te wiadomości dotyczące leeków. Brawo!
Alien: Isolation 2 nic dziwnego. Jedynka super wbija w fotel, gra po prostu wymiata.
Mam ją od dnia premiery, podobnie jak Metro last light, 2033 i Exodus, czekam na 2039.
Alien: Isolation świetne. Gry tego typu, gdzie często możemy się tylko chować, bo walczyć nie ma co to raczej nie moja bajka, a mimo to bardzo mi się podobała. Poza tym to OBCY! Gry z ksenomorfami zawsze zajebiste i mile widziane. Szkoda, że o Predatorze zapomnieli ;(.
Na obie czeksm, ale do ILL obie nie maja podjazdu, nawet niesamowicie wyczekiwany przeze mnie Metro
Ale bezsens. Nominowana jedna gra której premiera jest w 2027, dwie inne to znowu żaden gracz w to nie grał bo nie było jeszcze premiery. Po za tym tak patrząc na tytuły ...to nie było faktycznie ciekawszych premier w tym roku i popularniejszych gier wśród graczy?
Według mnie te plebiscyty to ściema. Albo firmy płacą pod stołem by ich tytuły wypromować i za wszelką cenę znalazły się w nominowanych.
Co za nonsens żeby nominować gry które jeszcze nie wyszły. Jak można uczciwie głosować na grę której żaden normalny gracz jeszcze nie miał możliwości dotknąć i nie będzie miał przez kolejne pół roku.
Co to za idiotyzmy z nominacjami gier co się jeszcze nie ukazały?
Nawet porządnego gameplayu większości z nich nie ma, a dostają nominacje?
Za co? Za obietnice? Co za debilizm. 🤦
Termin zgłaszania gry do TGA jest jeden dzień po premierze GTA 6.
Będzie pełno nominacji i pełno nagród.

Nagrody, nagrodami ale warto wspomnieć kto pojawił się na Gamescom.
Wielki powrót szefowej SBI.