Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Total War: Warhammer 3 nie skończy się na wielkim DLC. Twórcy chcą jeszcze dodać szalone jednostki

Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz
23.09.2026 18:10
Diabeł z Caroc
1
odpowiedz
Diabeł z Caroc
17
Konsul

Błagam, Brettonia niech już może dostanie „termin” do prac, bo próbowałem dzisiaj Louena i Fay Enchantress, i nie ma drugich takich porażek w grze, no chyba że Alberic z sąsiadem Skulltakerem. A co do Bhashivy to była najbardziej przeciętnym dodatkiem, jaki pamiętam - przynajmniej do W3

23.09.2026 18:13
Ku'gath
1.1
1
odpowiedz
Ku'gath
140
Ojciec Zarazy

Diabeł z Caroc Do Bretonii nigdy nie mogłem się przekonać. Słaba piechota, słabe łucznictwo, brak potworów, a wszystko opiera się na kawalerii którą trzeba umiejętnie prowadzić bo wjazd frontowy to potężne straty. Robiłem wiele prób ale każda inna frakcja zjada ich na śniadanie i nawet w bitwach automatycznych jest z góry skazana na porażkę i prawie każda kampania u mnie to wszystkie frakcje Bretonii znikają.

post wyedytowany przez Ku'gath 2026-09-23 18:13:58
23.09.2026 18:23
Diabeł z Caroc
1.2
odpowiedz
Diabeł z Caroc
17
Konsul

Ku'gath Teraz już nawet kawaleria nie jest atutem Bretków; na YT jest film, w którym hipogryfy (czyli ich najlepsza jednostka) walczy z Morghast Archai - nawet nie zdążyli krzyknąć FOR ZE LADY 😅 Za to pewnie się cieszysz z nowego DLC, bo nowa piechota Nurgla leje nawet Wrathmongrelsów i w ogóle Glottkin to dla mnie top2 tego dodatku, zaraz po Nagashu

23.09.2026 18:13
DanuelX
2
odpowiedz
1 odpowiedź
DanuelX
82
Kopalny

Dlaczego mieliby zarzynać dojną krowę?

23.09.2026 18:15
Ku'gath
2.1
1
odpowiedz
Ku'gath
140
Ojciec Zarazy

DanuelX Robią bo gracze kupują i dobrze bo jakby porzucili to wiele tematów zostałoby olanych.

23.09.2026 18:20
Ku'gath
3
1
odpowiedz
2 odpowiedzi
Ku'gath
140
Ojciec Zarazy

Od kilku dni myślę kim by tu jutro zagrać. Miałem skończyć kilka gier do wyjścia tego DLC i nie skończyłem żadnej.

23.09.2026 18:27
Diabeł z Caroc
3.1
odpowiedz
Diabeł z Caroc
17
Konsul

Ku'gath Ja zawsze zaczynam od tych frakcji, które najmniej dla mnie rokują ;p Więc pewnie pierwszy Boris (średnia mechanika, ciężka piechota silna tylko na papierze, brak strzelców, umiarkowanie przydatna kawaleria), potem Thanquol (znudzenie Skavenami, zbyt wiele kampanii rozegranych Ikitem). A potem co mnie najdzie, może dawna ziomalka Khalidy

23.09.2026 18:33
Ku'gath
3.2
1
odpowiedz
Ku'gath
140
Ojciec Zarazy

Też pewnie Borys bo w sumie dawno Imperium nie grałem ale czuje, że będzie ciężko bo wkoło pozycji startowej sporo mocnych wrogów. Jak Franz zacznie dostawać w bęcki to będzie problem.

Forum Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl