Via Tenor
Bardzo fajna funkcja. Mimo, ze samemu nie mam pomyslu na to jaka liste moglbym stworzyc, to z checia przegladam topki poskladane przez innych.
No i super! Tak trzymać! Jeszcze ogarnąć te komentarze - zrezygnować z widoku forum a na normalnym widoku dodać przycisk "edytuj" :)
Uwaga znalazłem błąd - jak kliknę w którąś w grę to zamiast przejść do jej strony w encyklopedii mam błąd - odrzucenie połączenia.
Via Tenor
Bardzo fajna funkcja. Mimo, ze samemu nie mam pomyslu na to jaka liste moglbym stworzyc, to z checia przegladam topki poskladane przez innych.
Bardzo fajna funkcja, widać dostosowanie się do trendów przy liście dzielonej na tiery. Ja nie mam pomysłu, ale chętnie zobaczę top listę open-worldów
A czy będzie opcja podejrzenia wszystkich top-list? Przez to, że są do zobaczenia popularne a przede wszystkim nowe, można przegapić jakieś ciekawsze, które z czasem zostaną zepchnięte przez pojawiające się coraz nowsze top listy.
Planujemy kilka rzeczy. Przede wszystkim docelowo listy będą podpięte pod karty wpisów encyklopedycznych. Na przykład przy Wieśku 3 będziesz miał linka do strony zbiorczej list, w których występuje wiesiek 3. Poza tym będziemy wyróżniać najbardziej wartościowe listy. Co dalej. Zobaczmy ile tego zostanie stworzonego i na ile ta opcje będzie wykorzystywana przez ludzi. Na razie dajemy Wam narzędzia - na bazie tego jak ich będziecie używać dorobimy potrzebne strony, listy etc.
"Odkrywalność" jest problemem i to nawet cieszy, bo znaczy, że funkcjonalność się spodobała - będziemy poprawiać. Tymczasem dobieramy tutaj co lepsze listy https://www.gry-online.pl/top-listy/wyroznione/ , będziemy się starali promować je też w innych miejscach (górny pasek, okazyjnie sociale).
Podoba mi się to!
O! Widzę, że oceny dla istniejące gry też można zmienić w każdej chwili. Plus dla Was! Przyda się, bo są wielu lekkomyślni gracze, co dali oceny zbyt pochopne i potem żałują. No, niektóre aktualizacji też zmieniają wartości gry, np. No Man's Sky i Cyberpunk 2077 z upływem czasu stają się lepsze niż wersja 1.0.
A czy możecie zmienić pozycję tego okienka z wideo które wyskakuje w prawym górnym rogu? (wersja mobilna)
Ja rozumiem, że reklamy itd, ale dajcie mi proszę klikać po stronie jak chcę i kiedy chcę. Często jest tak, że okienko wyskakuje w prawym górnym rogu i nie można kliknąć na swój profil. Trzeba czekać aż reklama minie i wtedy pokazuję sie X, aby wyłączyć okienko.
Przydałby się też jakiś odsyłacz do strony danej gry w encyklopedii, po kliknięciu w sam tytuł, cały kafelek, bądź jakąś dodatkową ikonkę (o ile nie ma już gdzieś takiej opcji, jeśli jest, to niezbyt intuicyjna).