Byłoby spoko. Bo remake 1 już w zasadzie był, i się go ograło. Chociaż ten remake wygląda b.dobrze i pewnie znowu w to kiedyś zagram, ale zdecydowanie bardziej czekałbym na 2 i 3. Bo to jedyne gry z serii jakich nie ograłem.
Tomb Raider: Legacy of Atlantis zachwyca graczy tak bardzo, że dwa kolejne remaki gier z Larą Croft mogą być już pewne
Tylko dwa? To moze juz niech planuja remake Angel of Darkness skoro zwiastun tak bardzo zachwycil ludzi XD
Ok, dla mnie jako fana "starych" Tomb Raiderów, jest to legitnie dobra wiadomość. Mam nadzieję, że chłopaki z Flying Wild Hog dowiozą, bo za remake TR3 (Area 51) bym chyba zabił.
Wow, excellent! No to pozostaje trzymać za nich kciuki, że chłopaki poradzą sobie wzorowo z kolejnymi produkcjami!!
W końcu branża zaczyna przychodzić po rozum do głowy i sprawia, że zakup nowych konsol zaczyna mieć sens, bo pustych gier mamy już po dziurki w nosie. To wszystko jest tak zatracone, nakierowane na jakichś nastolatków, którzy nie wiedzą, czym jest faktycznie kwintesencja dobrej gry.
...No także tak, skoro nie potrafią tworzyć zajebistych nowych gier, to niech odtwarzają wyśmienite klasyki.
Jedyne co nie podoba mi się w tym remaku to to, że klasyczna Lara połączona jest z tą survivalową, jednak jako fanka klasyków wolałabym prawdziwy remake oryginalnego tr a nie reimagine, ale tak czy siak jaram się. Remake dwójki i trójki to byłaby petarda
To są pewne czy mogą być pewne? Jak coś "może być pewne"? Albo jest, albo nie.
od dawna ta marka miała możliwość zrobienia dobrych remake tak jak było w przypadku resident evil ale no trzeba poczekać czy firma da rade z obecną serią.
Komputery za roczne zarobki, premiera pierwszego Tomb Raidera... A co tam w kinach? :P
zachwyca graczy tak bardzo, że dwa kolejne [...] mogą być już pewne
Być może, ale wątpię w ten związek przyczynowo-skutkowy. Poprawcie tytuł newsa, np ...zachwyca bardzo, a dwa kolejne... i będzie git. 😅
mogą być już pewne
To są pewne, czy nie?
Dżizas! 😒