Jezeli tworcy mieli swoja wizje do tego jak te postacie powinny wygladac przy uzyciu tego DLSS to mysle zeby lepiej tego nie uzywali.
Nie ma co ale wygląda to zaj..... i tyle. Nvidia mogłaby porzucić sektor kart graficznych dla graczy, a tutaj fajnie, że się rozwijają. Jak będzie AI dominować? mi to nie przeszkadza. Przynajmniej te chore podwyżki podzespołów komputerowych nie pójdą na marne.
Pociesza mnie, że niektórzy mają znacznie większe wady wzroku niż moja, ale martwi mnie, że zamiast iść do lekarza piszą komiczne peany na temat nVidii i DLSS 5. :)

Co za brednie przecież wszystkie podmienione twarze wygląda tak samo.
Nie dajcie się nabrać bo oni już szykują strategię aby zakopać serię 5xxx przed premierą 6xxx aby ta pierwsze była za słaba na te ich śmieszne "bajery" gdzie tak naprawdę największą robotę robią realistyczne shadery których macie pełno w modyfikacjach do Cyberpunka lub GTA tylko Nvidia chce tutaj podwyższyć wymagania kilkakrotnie.
Do tego naprawdę nie potrzeba 2 kart RTX 5090 jak to chcą wam wmówić tylko sprzęt sprzed 2020 roku i odpowiednia konfiguracja shaderów, zobaczcie, że najnowszy Resident Evil i najbliższy Crimson Desert po włączeniu RT/PT też ma włączony ten filtr tylko bardziej dopracowany bo nie robiony fanowsko, a profesjonalnie przez kilku speców od grafiki.
Żałosne jest to, że jak wam ktoś to wcisnął oficjalnie to wszyscy się podniecają, a jak jest to fanowska nisza to jest to tylko ciekawostką.

Główny rdzeń jest ten sam:
https://www.youtube.com/watch?v=PBO3CHVlHm0
Tylko oni mając korporacyjny marketing i bardziej dopracowane narzędzia no i w przypadku DLSS 5 dorobili do tego podmianę postaci przez AI aby zmiany były bardziej spektakularne.
Powtórzę ponad pięćdziesiąty: to lepsze niż inwestowanie w dogie kanty graficzne
No błagam, to już mogliby nakładać tekstury prawdziwych twarzy na postacie jak w Max Payne'ie i wyglądało by to 100 razy lepiej