Komentarze do wiadomości: „To się nigdy nie wydarzy”. Twórca Stardew Valley bardzo chce, by za 10 lat kultowy sandbox był „nieskończenie grywalny”, ale nie osiągnie tego za wszelką cenę
Tal_Rascha Kradzież prowadzi do strat. Jakbym kupił Cocacole, przeanalizował i odtworzył 1:1 to nikt by na tym nie stracił, jakbym zaczął ją sprzedawać (I doładnie tak powstała lab-cola). Piractwo to to samo ale nie kupuje się tylko dostaje ze darmo.
Lulucyc Gra jest świetna i posiada fanowską polonizację, ale prawda - szkoda że nie ma oficjalnego tłumaczenia. I też mnie wnerwia jeśli jakiś tytuł jest przetłumaczony na 12 języków i w tym brak polskiego.
hopkins ja tego nie znam i nigdy nie grałem, ale popieram takie podejście. Miejmy szacunek do własnego języka i wymagajmy minimum polskich napisów, oni nam nie robią łaski, tylko mają się dostosować w minimalnym stopniu, jeśli chcą nam coś sprzedać.
Lulucyc bardzo dobrze. Chociaz on to pikus. Gralem ost w gre w uniwersum Werewolf Apocalypse. Polskie studio, sami polacy, gra osadzona w polsce - zero jezyka polskiego!