A dlaczego interpretacja jest taka, że gra jest najtrudniejsza a nie np najnudniejsza albo najmniej dopracowana i ludzie nie chcą jej po prostu kończyć?
Via Tenor
Nie najtrudniejsza, tylko ludziom niechce sie tego robić, a to jest różnica.
"Najtrudniejsza gra na świecie..." iks de :DD
Poza tym ile osób chce w to grać :)
Jak dwa czy trzy lata temu podawali infografikę, ile osób wypełniło dość długiego questa świątecznego, by postawić choinkę w bazie - czyli pograło sporo rajdów tylko w grudniu, to było ponad 650 tyś osób.
Teraz główny wątek jest bardzo długi i grindowy - są wątki poboczne, gdy trzeba zebrać miliony milionów waluty, jest RNG, gdzie przez 30 rajdów nie znajdujesz wymaganego przedmiotu, są time-gate'y, gdy trzeba odczekać realnie 30-60 godzin, by dalszy ciąg questa ruszył. I tak sporo osób ukończyło póki co.
Ta gra jest tyle warta co wasze dziennikarstwo. Dziękuję za uwagę.
Ta Ruska gra, która próbuje na każdym kroku wyłudzić pieniądze od gracza, mimo że to tytuł za pełną cenę się po prostu ludziom znudziła...
Jest już niewielu masohistów, którzy dla widoku z pierwszej osoby wytrzymają to drewno, błędy i brak optymalizacji tej gry względem Arc Raiders...
Ta gra jest taka wolna, bo już prz tej prędkości postaci silnik nie dowozi... Jakby przyśpieszyli postać, to pojawiłyby się popupy i bardziej byłoby widać desynchro które się tam odbywa. To typowa słaba strzelanka AA, która jest skopana...
Uwielbiałem tą grę grałem w nią od 2017 roku do 2023. Ale to co dnia się stało po tym okresie to jakaś masakra. Chodzi o optymalizację i wygląd tej gry. Przed 2023 gra chodziła w 120 klatkach bez problemu były spadki ale nie znaczące. Pierwszy raz grałem w to na I7 4700 GTX 1080 to miodzio nawet w 2K. A teraz komp niby lepszy bo Rtx 2070 super I7 9700 i gra wygląda brzydko i co najgorsze to na najniższych ustawieniach 20 FPS. To co o nim zrobili za gra to masakra. Całkowicie olali optymalizacje i skupili się tylko na zawartości żeby to wydać bo jak by tego nie zrobili to by zbankrutowali. W tym momencie gram w ABI i uważam że kładzie EFT na łopatki.
Bagi i błędy to nie poziom trudności co aktualizacja nowe błędy scav który radziecką uszankę dostaje w łep i przeżywa gdzie tu hiperrealizm a i pełno ludzi wh albo aimbotem jesteście żałośni