Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: To mój numer jeden całego Prime Day 2026. Głośnik „lepszy od JBL-a” kosztuje rekordowo mało

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
26.06.2026 01:11
1
odpowiedz
potrzymajmipiwo
27
Centurion

Logitech hyperboom zamiecie go pod dywan. Wiem, nie ta półka cenowa, ale przynajmniej na dźwięku nie ma co oszczędzać. Słyszałem kilka takich "cudaków" i dźwięk jest masakryczny. Tylko sam płytki bass i piski zamiast tonów wysokich, a sceny nie uświadczysz.

26.06.2026 17:04
1.1
odpowiedz
arsl
1
Junior

potrzymajmipiwo Słyszałem tego "cudaka" Hyperboom i to jest dopiero masakra. Zero sceny, separacji, basik jakby ktoś stukał palcem w butelkę po Pepsi. No i kupować pierdzika od producenta myszek komputerowych.. Beosound A9 5th gen. zamiecie go pod dywan, ale najpierw rozgniecie jak robaka. Nie ta półka cenowa, no ale nie ma co żałować. Tak samo 10x cena, taki sam sens porównania.

26.06.2026 17:39
1.2
odpowiedz
potrzymajmipiwo
27
Centurion

arsl No fajny, szkoda że nie przenośny, bo myślę nad czymś na lato. Ale z ciekawości ta maskownica kurzu nie łapie? Nie ma problemów z łącznością i apką na telefonie?

26.06.2026 01:18
2
odpowiedz
1 odpowiedź
Asmodeus
58
Senator

Dobrze bedzie z tego glosniczka slychac rapsy w tramwaju?

26.06.2026 13:55
NOWAHUTANACZASIE
2.1
odpowiedz
NOWAHUTANACZASIE
29
Generał

Asmodeus Tak, z policyjnym abonamentem kilku stów;)

26.06.2026 07:34
3
1
odpowiedz
getsugat
23
Centurion

Powołanie się w tytule artykułu na opinię randoma z neta to już nawet nie jest poziom Pudelka.

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl