Naruto znajdziecie od 9 lutego na FilmBox+, a od 18 lutego także na Canal+ Online, gdzie co środę ma ukazywać się po 5 nowych odcinków, które mają być dostępne z polskim dubbingiem. Będą więc różne sposoby na to, aby obejrzeć uwielbianego shonena, który wraca do naszego kraju po wielu latach.
Na pierwszą część Naruto składa się 220 odcinków. Wcześniej na Jetix w polskiej wersji językowej wyemitowano 103 odcinki, zaś na AX SciFi 52 epizody.
Czyli dobrze rozumiem, dadzą 220 odcinków z polskim dubbingiem? Wersja Jetix była mocno ocenzurowana...
Fajnie, będą puszczać serię którą oglądałem w szkole średniej. Studia skończyłem 14 lat temu.
Oby tym razem przekład był lepszy, poprzednia wersja była tak cringowa że chyba tłumaczono ją dla 10-latków.
Ciekawi mnie czy zrobili dubbing od nowa :D
Kiedyś oglądałem, ale zmęczyłem to bodaj do 48 odcinka. Przez co chwilę pojawiające się retrospekcje seans nie należał do najprzyjemniejszych. Ale, że na C+ Online udało mi się zmęczyć tak leciwą serię jak Dragon Ball, to może z Naruto też się uda. Sam fakt, że wreszcie w naszym kraju są ludzie, którzy dostrzegli potencjał w anime, bardzo cieszy.