Komentarze do wiadomości: To już pewne: GTA 6 nie zaliczy opóźnienia, wydawca oficjalnie potwierdza i spodziewa się miliardowych zysków

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
21.05.2026 22:17
Racja
1
odpowiedz
Racja
13
Konsul

Jestem wesoły. Nie wiem czy można być wesołym z takiego powodu.

21.05.2026 22:23
1.1
odpowiedz
Darek1785
9
Generał

Racja Gra wychodzi w podobnym okresie co dzieciaki są wesołe bo święty Mikołaj się zbliża więc jeżeli masz taką samą mentalność to raczej możesz.

21.05.2026 22:41
Racja
1.2
2
odpowiedz
Racja
13
Konsul

Darek1785 grałem wczoraj w pilke z kolegami mojego syna wiec chyba się zgadza

21.05.2026 22:50
2
odpowiedz
NekoRei
3
Centurion

Starfield czy nowa forza miały większość graczy na steam w peaku, przy wczesnym dostępie za 500zl. Ogólnie te wersję się super sprzedają i większość graczy właśnie te wersję kupuje więc gta może sobie też spokojnie za 500zl sprzedawać. Garstka graczy głośno krzyczy, że gry drogie a statystyki pokazują później kompletnie co innego. Dlatego nie wiem skąd te obawy czy wręcz strach o cenę gta. Gracze kupią. Nie ma co się martwić :)

21.05.2026 22:59
3
1
odpowiedz
wojtek750
75
Pretorianin

To jest najmniej optymistyczny scenariusz? Jeszcze wczoraj pisaliście, że możemy dzisiaj usłyszeć że premiera zostanie przesunięta na luty. Tymczasem mamy oficjalne potwierdzenie, że opóźnienia nie będzie.

Wiemy też, że nie ma sensu w najbliższych tygodniach spodziewać się zwiastuna, więc te spekulacje też zostały ucięte, można odłożyć temat przynajmniej na miesiąc (no, to może dla was rzeczywiście mało optymistyczne, hehe).

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl