Komentarze do wiadomości: „To jest gigantycznie głupi ruch”. Battlefield 6 wprowadza maskę ducha, która wygląda jak z Call of Duty

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
31.12.2025 11:49
TRX
1
1
odpowiedz
TRX
217
Generał

Bo to "tribute" dla serii CoD, której Zampbella był głównym producentem.
Zawsze można w ten sposób sobie wytłumaczyć ;)
Już widać sraczka w internecie w związku z tym skinem.

31.12.2025 12:56
Zalewany
2
5
odpowiedz
1 odpowiedź
Zalewany
101
Konsul

Wszyscy o podobieństwie do CoDa, a ja się pytam po co temu żołdakowi majty na klacie?

31.12.2025 13:16
Herr Pietrus
😜
2.1
1
Herr Pietrus
240
Jestę Grifterę

Majty jak majty, ale dlaczego damskie?

post wyedytowany przez Herr Pietrus 2025-12-31 13:16:31
31.12.2025 14:39
3
odpowiedz
mabakay
4
Junior

Po co w ogóle te skiny? Gdy grałem jeszcze w gry komputerowe, to kupowało się ulepszenia do broni, multiplikatory doświadczenia, sloty premium na serwerze i takie tam. A teraz wszędzie czytam o marketach ubranek, szalików i czapek x-D Teraz wszystkie najbardziej popularne tytuły tworzone są dla 30-40 letnich dzieci?

31.12.2025 16:13
4
1
odpowiedz
szudjo
2
Junior

Autor ewidentnie nie odrobił pracy domowej. Tak, ta maska rzeczywiście przypomina stylistykę znaną z Call of Duty (ale Call of Duty nie ma monopolu na kominiarki z czaszkami, więc nie rozumiem, skąd to czepialstwo). Poza tym nie chodzi tu o Ghosta Simona Riley’a, jak sugeruje autor. W Call of Duty: Ghosts ten konkretny wzór z czaszką nosił Logan Walker z Ghost Squad. Nasz ikoniczny "Ghost" poza nazwą z odsłoną Call of Duty: Ghosts nie ma nic wspólnego.

31.12.2025 18:42
baltazar1908
5
odpowiedz
baltazar1908
44
Generał

ta gra jak każda inna z tej serii jest głupia, mam na steam ale jakoś nigdy mnie to nie bawiło

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl