Wszyscy liczyli ze emulacja gier z PS1, PS2, PS3, PS4, PSP czy Vita bedzie standardem w PS5, a tu Sony nein ja schnella i tylko kompatybilne z PS4...
Gier z PS3 na PlayStation 5 jeszcze długo nie zobaczymy
I nie zobaczymy nawet na PS6 Pro!!! Po prostu procesor CELL jest tak potężnym i skomplikowanym procesorem ze jego emulacja na pecetowych procesorach jest arcytrudna!!!
Nawet najnowsze PC polegają z emulacja gier z PS3 i tylko niektóre tytuły chodzą w miarę poprawnie ale te które wyciskały siódme poty z Cella jak Uncharted 2,3 czy The Last of Us po prostu działają źle albo maja mnóstwo graficznych artefaktów!
Dokładnie, Cell jest nawet potężniejszy od prototypowego procesora do PS6 ??. A tak na poważnie - słyszałeś, że ludziska już grają w gry z PS3 na Androidzie?
hinson, myślałeś może o pracy w kabarecie? Bo takiego ubawu dawno nie miałem, jak przy czytaniu tych "faktów" które miały cokolwiek wspólnego z rzeczywistością jakoś 5 lub więcej lat temu xD
Bez przesady gry działają sprawnie na najnowszych konsolach z procesorami AMD Z1 a co dopiero jak to będzie wsparcie producenta sprzętu a nie hobbystów ??
Nie ma popytu, bo najważniejsze tytuły i tak już doczekały się remasterów.
Czyżby? Gdzie seria Motorostorm, inFamous 1 i 2, Killzone 2 i 3, LittleBigPlanet 1 i 2, całą trylogia Resistance i wiele innych? Owszem część gier wydali nawet na PC, grałem tak w Detroit, czy Heavy Rain. Ale nadal są świetne gry, które zasługują na szacunek i utrzymanie możliwości zagrania w nie.
Następny błazen tłumaczący chciwość i bezczelność niską popularnością. Dla nich najgorsze byłoby, jak gracze rzucą się na stare gry z PS3, bo nowe są do bani