Nawet dupa4 nie stanowi konkurencji dla PoE. Wiem bo pomimo 47 lat na karku przeszedłem endgejm na melasie. Łącznie z uberami. Wyczyściłem wszystko. Konto założyłem 9 lat temu a dokonałem tego wyczynu w 2024 na Frost Blejdzie Wardenem a nie jakimś afk sumonerem. Także należę do jakiegoś może promila graczy poe na świecie którzy tego dokonali. Ta gra jest wymagającą i wspaniale skomplikowana. Progres jest skorelowany ze zdobywaniem wiedzy a nie grindem. Tak czy inaczej... pisanie że jakaś gra to konkurencja PoE jest jak stawianie hulajnogi koło Porshe.
Via Tenor
Ken Aj Tacz Ju?
btw, W sumie masz racje z tym ze TQ ma malo wspolnego z PoE. I bardzo dobrze.
Progres jest skorelowany ze zdobywaniem wiedzy a nie grindem. ---------> https://www.youtube.com/watch?v=H6M1OF_E0IA
dupa4 podoba mi się na nazwa, chociaż to chyba mała ta dupa4 bo nikt w tą grę już nie gra.
Myślę, że pierwszy Diablo 1 dzięki GOG ma więcej graczy niż dupa4.
Zresztą, z każdą grą H&S jest taki problem, ze po kilku pierwszych godzin zachwytu gra robi się monotonna i nudna, bo zwykle jest to sama walka bez podbudowy fabularnej, tylko Diablo ma jakąś fabułę, dialogi, itp. w PoEII po prostu wybieramy postać i tyle.
Via Tenor
Niezly jestes.
Szkoda ze w ciagu 9ciu lat nie ucza w PoE jak uzywac akapitow, zeby twoj strumien swiadomosci dalo sie czytac.
A wogole to vidja gejms, serjus biznes.
W 9 lat to ludzie robia doktorat z fizyki nuklearnej albo biochemii lol.
"Zrozumiec PoE - droga ku zatraceniu." od jutra w kinach.
To ze gry HnS to cos wiecej niz mielenie liczb i rzucanie kostka o to czy wyjdzie mi 3% wiecej DPSu z konwersji phys->cold czy z pure elemental (bo taki tu "geniusz" zaszedl) i powinny miec tez gameplay, ktory nie polega na trzymaniu jednego przycisku i kuszeniu ataku epilepsji, to juz pomine.
Bosze, ale ta gra jest drewniana ????? idziesz i idziesz i idziesz żeby spotkać 5 mobkow , bijesz i bijesz i bijesz .......ehhh.... To już diablo 1 było dynamiczniejsze
Spoko, nie mogę się doczekać, aż wyjdzie z EA i wtedy kupię. A na razie czekam na dodatek do Grim Dawn...