Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Resonance: A Plague Tale LegacyWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Thomas Mahler recenzuje recenzentów na własnej stronie z jednym założeniem: najpierw gracze

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
03.09.2026 13:14
1
odpowiedz
Felo74
139
Konsul

Nie rozumiem, przecież w metacritic jest dostępny user score? Zgadzam się, że oceny recenzentów są niemiarodajne więc ja na nie nie patrzę, nie rozumiem po co nowa strona.

03.09.2026 13:24
Gandohar
2
odpowiedz
1 odpowiedź
Gandohar
38
Prymarcha

Ahhh, kocham recencje graczy:
1/10 woke dei slop
10/10 można zabijać kobiety (i są cyce)

03.09.2026 13:28
Kwisatz_Haderach
2.1
2
odpowiedz
Kwisatz_Haderach
28
GIT GUD or die trying

Gandohar Zapomniales dodac ze "ps. w gre nie gralem".

03.09.2026 13:34
Kwisatz_Haderach
3
odpowiedz
1 odpowiedź
Kwisatz_Haderach
28
GIT GUD or die trying

Porownuja z ocena jakich "graczy"?

Oceny gdzie nie mozna zweryfikowac czy dana osoba naprawde miala kontaklt z gra i produktem, sa gowno warte. Bo w supie mam oceny oparte na slepym hejcie (i analogicznie na slepym hype) i obejrzeniu godziny gameplaju na jutube.

Tak wiem okej... zgadzam sie najpierw "gracze". Ale nie randomowa tluszcza z metacritic, czy jutubowych komentow.
Przeciez to jest abstrakcja lol.

Idea niby fajna i sensowna, ale przy sensownym wykonaniu.

post wyedytowany przez Kwisatz_Haderach 2026-09-03 13:37:48
03.09.2026 13:44
3.1
odpowiedz
lis22
101
Generał

Kwisatz_Haderach Podobnie jest z filmami, przykład; Filmweb i "Odyssey", gdzie rano w dniu premiery były same 1/10 od Osób, które nie widziały filmu.

03.09.2026 14:16
DocHary
4
odpowiedz
DocHary
92
Unclean One

Żadne oceny nie są miarodajne, obie strony (recenzenci i userzy) popadają w paranoję. Najbardziej sprawdzają się ci, których się zna, ale to wymaga wysiłku.
Jeśli cokolwiek miałoby zadziałać, to jakiś system gdzie ocena medium, recenzji, recenzenta, a nawet usera byłyby sprzężone, ale nie wiem czy to jest wykonalne.

post wyedytowany przez DocHary 2026-09-03 14:17:12
Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl