Scrollslike czyli wydmuszka z otwartym światem, zadaniami kopiuj wklej, gdzie historia każdego npc to, że dostał strzałą w kolano za młodu? XD
Jak zostało powiedziane nie trzeba się czymś zajmować by móc to oceniać. Ze ludzie w ogóle jeszcze tlumaczą i bronią te korporacje które od lat nie potrafią wydać nawet jakieś dobrej gry bez skandalu czy zbierania negatywów, bo żerują na marce lub na tym, że kiedyś zrobiły jakaś dobrą grę, mimo że smutni panowie w garniturach potem wymienili albo przyczynili się do odejścia 80% ekip które stały za danymi sukcesami i zamiast skupiać się na zrobieniem jakościowego produktu zaczęto skupiac się by zgadzały się tylko wyniki finansowe i tabelki, trochę godności doprawdy...ludzie grają w gry od lat i też mają o nich jakieś pojęcie, zakładanie że nie jest czystą ignorancją :)
Przypomnij mi proszę, która z gier z serii TES była tytułem ślizgającym się na sentymencie do jakiejś dobrej gry z przeszłości? Jak ponad 30 juz grywam to albo mnie pamięć zawodzi, albo każda kolejna była pod każdym względem lepsza od poprzedniej.