Taaa a w ciągu tych 8 lat mechanika gry została dwa razy zmieniona ,poczekają jeszcze troszkę to i gra będzie na premierę już przestarzała :D
Tyle czasu każą czekać na nową, że prędzej to się ludziom znudzi granie w gry w ogóle.
Mam nadzieje, że Asha wyśle Todda na wcześniejszą emeryturę oraz pogoni scenarzystów z Bethesdy, bo oni chyba ostatnie 15 lat przesiedzieli pod kamieniem.
Kiedy ktoś ma na nazwisko Tyłeczek i nie jest dziewczyną z rozkładówki magazynu dla panów, jakoś mu nie ufam. Myślałem, że kiedy Miękki Gładki przejmie Toidda i jego wesołą drużynę, która w gry już od jakiegoś czasu nie umie, coś jednak się zmieni. Nie zmieniło się nic. Uwierzę, jak zobaczę. A od ośmiu lat widzę ciemność.
A nie no, jak szef Xboxa tak mówi to spoko, już mi lepiej
spoiler start
A co miałby powiedzieć? Że dopiero powstają rysunki koncepcyjne? Pewnie, dopiero by im wartość na giełdzie poleciała na ryj
spoiler stop
we właściwym momencie
Czyli wrócimy do tematu na PlayStation 9 lub 10. Becia po Starfieldzie wie że jest w totalnej dupie, więc szybko premiera nie nastąpi.
Wszyscy mówią, jak długo trzeba czekać na GTA VI. Czy muszę o tym przypomnieć? Ale w sumie jestem ciekaw. Wiem jestem dość uparty, ale... Czy coś wiadomo o Beyond Good & Evil 2, czy nadal cisza w eterze? Jeszcze chwila i stukniemy 20 lat od pierwsze zapowiedzi.