psychofani muszą ratować zbugowane odbicie bo nie mogą uwierzyć, że ich magnum opus za 2 miliardy może mieć jakieś błędy xDDDD
Jaki błąd? Ktoś myślał, że aktualne konsole są w stanie wyświetlać RT odbicia cały czas, w najdalej oddalonych zakątkach?
Pora chyba udać się do psychiatry. Fandom tego GTA 6 to jest taki brain rot, że ręce już przestały opadać.
Powinni teraz przełożyć premierę o pół roku. Tak jak pisałem wcześniej - Ci fani, to niesamowite dzbany.
Psychofani GTA są na tym samym pozimie umysłowym, co miłośnicy polskich kabaretów
400 za identyczne samochody i odrobinkę lepszą grafikę to śmiech na sali i jakąś kpina. Peryferia na bank skopiowane z GTA V a miasto z poprzednich odsłon. Kupiłem rok temu celowo napęd PS5 na ebay za 850 bo ponoć brakowało jak zapowiedzieli gta 6, a potem frajerzy celowo przesunęli o rok bo wiedzieli że RAM i SSD drastycznie podrożeją i nagle się okazało że napędy PS5 się pojawiły na rynku i to za 400! Niech się walą!
Jak oni śmieli myśleć o optymalizacji na konsole ucinając detale w dalekich odbiciach, przecież wystarczy dowalić frame generator x3 + DLSS balance i wszystko śmiga
No, a jak wyjdzie na konsole, to będą codzienne newsy o tym co w PCtowej wersji bedzie, reaktor wytrzyma towarzysze.
Ta gra musi chodzić na 6 letnich konsolach, więc możliwe, że w ramach optymalizacji nie ma pełnego ray tracingu. Pełen potencjał gry zobaczymy dopiero na pc oraz kolejnej generacji konsol, zupełnie tak jak z gta 5.
Pokazali jedną grafikę, mały fragment z gry a fani (fanatycy) rozbierają to już na części pierwsze xD to trzeba nie mieć życia prywatnego i siedzieć w domu 24/7
Normalny gracz spojrzy, no spoko i idzie dalej.
Spoko spoko spocone dzieciaki, dostaniecie lepsze odbicia w wersji na PS6PRO.... za jedyne 99,99$
A mi się wydaje że to celowy błąd aby mówiono więcej o tym zdjęciu, Rockstar jest mistrzem w takich rzeczach :D