Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Taktyczna strzelanka z 88% pozytywnych recenzji na Steamie po 8 latach opuszcza wczesny dostęp. Zmiana numerka brzmi jednak jak zasłona dymna

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
30.06.2026 18:31
1
odpowiedz
LokalnyRzezimieszek
18
Generał

Martwa gra.
Tyle lat w "EA" i zebrali max 1,674 graczy prawie 4 lata temu. Tyle lat i LOD jest popsute, AI pojawia się znikąd jak duchy, mogą biegać po metalowych kładkach a gra nie odtworzy ich odgłosów kroków.
Sporo rażących i irytujących błędów nie zostało naprawionych od 2018 roku, wersja "1.0" nie będzie lepsza...

30.06.2026 23:24
George84
2
odpowiedz
George84
19
Chorąży

Dziwi mnie że do dzisiaj nie ma porządnej sieciowej, taktycznej strzelanki na rynku. Istnieją dwie skrajności, są do wyboru klony Cod-a albo mill-simy czy jakieś hardkory typu właśnie Ground Brunch gdzie nawet nie wiesz do kogo strzelasz albo ile jest naboi w magazynku 😑

01.07.2026 01:07
Herr Pietrus
3
odpowiedz
1 odpowiedź
Herr Pietrus
246
Jestę Grifterę
Wideo

Czy AI jest bardzo słabe, czy tylko tak mi się wydaje, bo trudność wynika bardziej z faktu, że jeden, góra kilka celnych strzałów to śmierć, a AI jest realistycznie ostrożne? :)
https://www.youtube.com/watch?v=8IX-aEG31Fo

01.07.2026 09:12
T_bone
3.1
odpowiedz
T_bone
283
CMDR

GRYOnline.plNewsroom

Herr Pietrus To jest usprawnione AI po przeróbkach. Nie wiem na jakim poziomie trudności grał gość, ale ostatnio przynajmniej przeciwnicy zaczęli trzymać formacje.

post wyedytowany przez T_bone 2026-07-01 09:12:52
Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl