Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: „Ta sama grafika, te same błędy”. Gracze oceniają EA Sports FC 27 surowiej niż krytycy

Forum Gry Sportowe
Dodaj komentarz
25.09.2026 11:32
animatiV
1
odpowiedz
animatiV
118
PCMR

Czyli dla kogoś kto grał ostatnio w Fifę 23 i gra tylko tryb kariery jest to całkiem dobra propozycja.

25.09.2026 11:32
2
odpowiedz
Darek1785
13
Generał

Kupować tego kotleta i później narzekacz to nie wiem ale chyba wyższy poziom frajerstwa lub ciemnoty.

25.09.2026 11:37
Terefere85
3
odpowiedz
Terefere85
69
Konsul

Szczerze mówiąc, to graczy Fify mi specjalnie nie żal - kupują to rok w rok, wrzucają w to masę kasy i nawet jak EA odwala coś dramatycznie słabego to kupują grę dalej, dalej grają i dalej zostawiają fortunę w mikrotransakcjach.
EA zwyczajnie ma to w 4 literach i po prostu aktualizuje składy poprawią coś na lenia (te łatwe rzeczy, trudne to szkoda czasu) i zmienią wygląd menu - no to cyk, kolejna odsłona tego samego za ciężkie pieniądze.

25.09.2026 12:05
Południca z Velen
4
1
odpowiedz
Południca z Velen
0
Chorąży

Kupowanie co roku za taki szmal to chyba nie jest normalne do końca xD

25.09.2026 12:07
John_Wild
5
odpowiedz
John_Wild
62
Okropnie_Wściekły_Dzik
MAX

Kupię tegoroczne wydanie na 100%, tylko jescze nie teraz. Ostatnia fifka którą kupiłem to FC 24. Myślę , że zauważę różnice . Gram tylko tryb kariery jednym zawodnikiem więc liczę na fajna zabawę :)

Forum Forum Gry Sportowe
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl