Ciekawe czy to będzie taki pełnoprawny remake, czy tak szumnie nazwane, a wyjdzie jakiś większy remaster. Szkoda, że nie pokazali kompletnie nic :/
Błagam, tylko nie stylu nowych GoDów. O ile walki z bossami i inne kluczowe momenty to czysty GoW, tak ten półotwarty świat z setkami skrzyneczek to według mnie nietrafiony pomysł. Jestem potężnym Kratosem! Ale najpierw otworze 153 skrzyneczkę z duperelą w środku. Taki zabieg był spójny w nowych Tomb Raiderach, a nie w tego typu grze. Jak nie macie czym wypełnić nawet półotwartego świata, to nie róbcie go nawet półotwartego. Który, że nie dość ze w 80% wypelniony samymi znajdzkami, to przez swoje korytarzowe labirytny bardziej denerwował niż bawil przy ciągłym backtrackingu
Niby fajnie, ale... a co z wstąpieniem? Czemu go aż tak się wstydzą? III dwa razy już została wydana...
No i skoro nic nie pokazali... czy ja wiem czy jest sens wracać, za 2 lata dopiero...
No i co z kontynuacją? Co z tym kosmicznym projektem?
No w końcu..mam nadzieję że wejdzie to potem na PC ;D I jestem w szoku że remake a nie remastered ponownie. A ta mała gierka z młodym Kratosem spoko.
A gdzie Wstąpienie? Przecież był bardzo spoko i w porównaniu do III nie było wersji dla PS4.
Jaki jest sens takich zapowiedzi? Super, że to robią, ale skoro nie mają nic, to niech siedzą sobie w spokoju i ujawniają projekt, jak już jest co pokazać. Teraz tylko bez sensu presję na deweloperów narzucono, by robić to szybko i tylko ferment niepotrzebnie się będzie tworzył w kontaktach ze społecznością.