Po szybkim przeglądzie listy życzeń, standardowo szału nie ma.
Hell is Us w rekordowo niskiej cenie 120zł. Avowed 150zł.
Największe i jedyne mega zaskoczenie cenowe to Workers & Resources które obserwuje od dawna i gra praktycznie co chwile była na propomocji po 75zł z regularnych 150, teraz wskoczyła za 37zł - i takie przeceny to ja rozumiem :) ale póki co to jedna taka pozycja.
Jeszcze widziałem tańsze niż zwykle Star Wars - Ocalały i myślę że może się skuszę na Batman: Arkham Collection - 3 gry za 35 zł
Divinity Original Sin 1+2 jest za 40 zł, też dobra okazja. Lepsza niż sama 2 za parę groszy więcej
Z takich najlepszych to chyba:
Dead Island 2 Ultimate Edition za 29,57zł
LEGO® Gwiezdne Wojny™: Saga Skywalkerów za 22,90zł
Sporo tego dobrego... wspomniane Workers&Resources, Battle Brothers, Zephon, Against the storm... i na pewno jeszcze coś znajdę.
Tragedia ta wyprzedaż. Absolutnie nic wartego uwagi nie ma, a jak są przeceny to o 10, maks 20zł, więc bez różnicy wielkiej.
Bzdura, jest dużo promek -90%. Po prostu nie ma tam gier które lubisz lub za mało czasu poświęciłeś na szukanie. Użyj porównywarki, Łowcy Gier mają swoje GG deals, ale są też inne - bardziej przejrzysty przegląd ofert.
Niektóre z tych ofert faktycznie są niezłe. 2 dychy za AC: Valhalla i Detroit? Niestety jak zwykle większość gier z mojej wishlisty ledwo zbliża się do 6 dych za grę. A nie są to jakieś topowe, widowiskowe produkcje, a często proste starocie :/
Na pierwszy rzut oka szału nie ma, no ale Detroit, Dead Island 2,Jedi Survivor, Kena... Będzie kupowane u Gabena, to już świąteczna tradycja.
Ja wciągnąłem Cult of the Lamb za 45zł, oraz przy okazji BeamNG za 72zł, bo coś czuję że szybko bardziej nie stanieje, a korcił mnie już od długiego czasu. Na tym zapewne poprzestanę, chyba że nagle wpadnie mi w oko coś niespodziewanego

Prowizja podskoczyła na STEAMie w markecie czy co ??????
Jak chce coś wystawić za 0,01 gr to kupujący ma zapłacić 0,12, a było 0,03
Jak wystawiam cos za 0,10 gr to kupujący ma płacić 0,18 a było 0,12.
Ogólnie zakres cenowy od 0,01 do 0,03 świeci się na czerwono o co chodzi ?
Wpadły 3 klasyczne Fallouty po dyszce i skusiłem się w końcu na Expeditions: Rome.