Komentarze do wiadomości: Steam Machine wyprzedał się w 3 godziny mimo wysokiej ceny w Japonii, ale jest spór o przyczynę

Forum Technologiczne
Dodaj komentarz
25.06.2026 11:27
Wronski
1
odpowiedz
Wronski
40
Senator

No trzeba przyznac ze kompletnie brak tu logiki w wykupowaniu tego sprzetu, mozna tylko spekulowac co ludzia odbilo.

Inwestycja na przyszlosc?
Odsprzedaz i tak bezuzytecznego urzadzenia?
Burzuazja Japonczykow?
Wiara w optymalizacje sprzetu?
Glupota?

Za duzo zmiennych zeby cos stwierdzic.

25.06.2026 12:05
1.1
odpowiedz
dobaczenko
69
Konsul

Wronski Pewnie liczą na kolekcjonerskość zakupu. Za 10 lat zaczną sprzedawać.

25.06.2026 12:31
1.2
odpowiedz
trumpf
17
Generał

Wronski po prostu jeżeli mogą kupić to kupują, prosta zależność.

inni nie mogą i będą sobie racjonalizować a w międzyczasie reszta kupi.

oczywiście ponad tymi wszystkimi są tacy co mogą al nie kupią bo nie chcą ale ich opinia ma zerowe znaczenie.

bo konsol już nie ma.

post wyedytowany przez trumpf 2026-06-25 12:31:34
25.06.2026 12:38
1.3
odpowiedz
szatan
69
Generał

Wronski bezuzyteczne urzadzenie? widocznie japonczycy tego nie wiedza. w dodatku sa glupi. reszta rynkow pewnie tez, ale to sie potwierdzi dopiero po informacji o ilosci rezerwacji.

25.06.2026 12:47
Wronski
1.4
odpowiedz
Wronski
40
Senator

dobaczenko TO troche jak ze Steam Deckiem, za 10 lat to moze wyjsc nowsza rewizja

trumpf Opcja burzuje

szatan No troche tak z ta konfiguracja i cena, chyba ze sa jakies mocne argumenty zeby obronic ten sprzet.

25.06.2026 12:55
1.5
odpowiedz
dobaczenko
69
Konsul

Wronski Kupiłem Steam decka, ale po pół roku zdałem sobie sprawę że w sumie to go nie używam. Fajne urządzenie, zwłaszcza za ówczesną cenę, ale zdecydowałem się go odsprzedać za 2/3. W sumie to nie żałuję. Jestem pewien że z tym pudełkiem byłoby podobnie. Tylko cena wyższa. Jak bym w ogóle nie miał komputera to może...

25.06.2026 13:07
Gandohar
1.6
odpowiedz
Gandohar
36
Pretorianin

Wronski Bioroąc pod uwagę jak mocno konsolowa jest Japonia to Zaworowi mogli puścić jakąś absurdanie małą ilość na Japnię to i się wyprzedały od razu

25.06.2026 12:47
tailless
2
1
odpowiedz
tailless
6
Centurion

Żeby scalpować sprzęt który i tak już jest za drogi (dzięki AI) to nie wiem co trzeba mieć w głowie

Forum Forum Technologiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl