Komentarze do wiadomości: Steam ma nowy hit z 96% pozytywnych ocen. Slay the Spire 2 bije na głowę kultowego poprzednika, robiąc zabawny przytyk Bungie

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
06.03.2026 15:05
1
1
odpowiedz
Ummon
66
Pretorianin

Nikt nic nie pisze, bo wszyscy grają. I słusznie.

06.03.2026 15:23
Kwisatz_Haderach
2
odpowiedz
Kwisatz_Haderach
22
GIT GUD or die trying

StS jest jedna z najlepiej zaprojektowanych gier wszechczasow (tak... tak jak napisalem). I zapewniam ze nie jestem w tej opinii odosobniony.
Devsi powinni sie uczyc na niej zasad robienia encounterow, balansu, wyzwan i progresu w grach ktore w/w maja.
Jesli mialbym znalezc jedno slowo, ktore opisaloby to o czym pisze powyzej i sama gre to byloby to slowko czesto pojawiajace sie w recenzjach Steam. To slowo to "intricate", czyli "misterny", ewentualnie od biedy "zlozony".
Ta gra ma warstwy duzo bardziej niz ogry.
Stopniowe odkrywanie tych warstw oraz odkrywanie jak misternie sa ze soba splecione na calej dlugosci gry (czyli i na samym poczatku i na lvl 20), sprawia tone radochy.

W dwojke jeszcze nie gralem. Ale jesli zachwyty nie sa jakas zbiorowa halucynacja, to ja nie wiem jak oni to zrobili. StS 1 jest gra (wychodzi na to ze prawie) idealna.

post wyedytowany przez Kwisatz_Haderach 2026-03-06 15:34:54
06.03.2026 22:30
3
odpowiedz
2 odpowiedzi
BlackTone
50
Generał

Jestem ciekaw czemu nikt nie pisze że gra straciła 50% graczy od wczoraj, ale to nie Marathon to już się nie będzie klikać

06.03.2026 22:42
Kwisatz_Haderach
3.1
1
Kwisatz_Haderach
22
GIT GUD or die trying
Image

Zakladajac ze piszesz o StS, bo w sumie to jest po polskawemu troche... ale jestesmy w temacie o StS, wiec zakladam ze piszesz o StS.

Wiekszosc twoich postow na tym forum to brednie, a w najlepszym wypadku manipulacje probujace udawac ze sie na czyms tam znasz.

Ten to juz ordynarne klamstwo. Peak graczy byl siedem godzin temu.

No chyba ze probujesz zmanipulowac i podac dobowe fluktuacje jako trend... wtedy oplecam jednak przestac postowac i zrobic cos dobrego dla ludzkosci... np. przestac postowac.

post wyedytowany przez Kwisatz_Haderach 2026-03-06 22:44:17
06.03.2026 22:51
3.2
BlackTone
50
Generał

Kwisatz_Haderach Jakbyś potrafił czytać wykres, to zauważył byś że gra nie osiągnie 400k graczy dziś, bo liczba graczy nie ma trendy zwyżkowego tylko się wypłaszczyła na 200k, więc tak to co napisałem to prawda gra straciła ok 200k graczy a nawet nie mineło 24h

post wyedytowany przez BlackTone 2026-03-06 22:56:39
Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl