Fajne i śmieszne. Może i bym kupił, ale tylko z oryginalnego sklepu za cenę sklepową nie od cwaniaczka za 700+ no, ale nie mam nawet do czego tego podłączyć. XD stary PC i biedny mac to cały mój sprzęt. Niestety. Życie nie rozpieszcza. Ledwo wiążę koniec z końcem. Na gry już mi nie wystarcza.
I teraz ktoś powie, że Valve i Steam rozrosło się do takich rozmiarów, i radzi sobie tak dobrze.
To jest pierdoła, ale nikt wcześniej na to nie wpadł. A ta pierdoła zapewni im taki rozgłos, tyle ludzi w ogóle nie mająca pojęcia o tym kontrolerze się poprzez to dowie.
I takich niby nic nie znaczących pierdół Valve właśnie robi mnóstwo.
Ciekawe możesz podać jakieś przykłady? Oprócz tego, że nikt tam nie umie liczyć do trzech.
Poza tym nie widzę związku z tym easter eggiem i popularnością. Za parę dni każdy o tym przecież zapomni.
Nie popieram, ale rozumiem, bo problem jest taki, że jak są monopolistą, tak firmy płatnicze niestety też i to one mogą takiego Steama zablokować i szantażować - do momentu, aż Valve nie opracuje swojej własnej metody płatności, będą musieli niestety liczyć się z operatorami płatniczymi.
Szczęście w nieszczęściu takie, ża zarówno Visa, jaki MasterCard czy PayPal po ostatnich fikołkach nagrabiły sobie na tyle, że z jednej strony Unia mocno przyspieszyła prace nad własną alternatywą dla tych operatorów, z drugiej mniejsze rzeczy typu choćby nasz Blik mocno zyskały na popularności.
Np. to oni spopularyzowali formę mikropłatności w postaci skrzynek i skinów do broni. Zbili na tym fortunę, i jeszcze były one przez wszystkich nazywane nieinwazyjnymi, stawianymi za wzór uczciwych mikro, wręcz ludzie zachwalali to w jaki sposób monetyzowany jest CS
Nie przypomnę sobie teraz większości z tych rzeczy, ale wiem że było ich sporo, bo nie raz pojawiały się artykuły na temat Valve.
Czyli Valve chce żeby gracze rzucali sprzętem? Rozumiem że gwarancja to obejmuje, skoro to producent przewidział?!
Teraz wszyscy rzucą po tym filmiku, zepsuje się i kupią kolejny.
Zabawne nawet to i podoba mi się.