"wielki pokaz" hahaha nie rozśmieszajcie mnie, ta memowa firma to cień samego siebie jadąca ma nostalgii wcześniejszych konsol oraz mająca oddanych fanbojuff z ołtarzykami playstation w domu hehe
"wielki pokaz" hahaha nie rozśmieszajcie mnie, ta memowa firma to cień samego siebie jadąca ma nostalgii wcześniejszych konsol oraz mająca oddanych fanbojuff z ołtarzykami playstation w domu hehe
Dla mnie niech przyjdzie czas gdy. konsole Sony i marka PlayStation upadną.
Jeśli mają mi odebrać zapoznanie z ich grami patrząc że nie używam konsol po Pady są Niewygodne z mają Niepełnosprawnością
Jestem za obowiązkowym testem na inteligencję przed korzystaniem z internetów.
23:00 to nie wieczór tylko noc, a godzinę później noc jest już w połowie. :)
Jak Miyazaki będzie chciał zrobić to zrobi. Na razie jest zajęty exem na Switcha (XD).
Jaki huczny? Pokaza tylko Wolverine, pare indykow i to koniec :(
Wszystie epickie trailery sa szykowane na Sumer Game Fest w Piatek.
Właściwie to nie jara mnie nic. Bo już nowe Exy nie będą na PC(no chyba że im sie odwidzi za x lat)A kupować specjalnie konsolę, żeby raz do roku odpalić jakiegoś exa to bezsensu. No chyba że ogarną tyłki, i zaczną robić nowe części, większości gier z starszych konsol. A według mnie, jest ich minimum 15, a pewnie dużo więcej. Wtedy może konsolę kupię, jako awaryjną budę do grania :)
Może przypomną sobie, że była taka konsola jak Playstation 3 i odświeżą kilka gier? Jakieś wyścigi arcade, fps? Nowy Killzone, Motorstorm czy Wipeout mogliby zrobić. Byleby dali sobie spokój z usługami, bo im nie wychodzą.
Wycofali się z rynku PC, więc już mnie ich gry nie obchodzą. Obejrzę tylko żeby sprawdzić czy te głupie remastery Raymanów to prawda.
Ta krew lejąca się litrami z przeciwników w nowym Wolverinie wygląda bardzo źle (chodzi o ilość). Na grę od jakiegoś czasu już nie czekałem i prezentacja mnie tylko utwierdziła w tym, że nie ma na co.
Control 2, God of War Laufey, Rayman Legends Retold, The Lost Wild, No Rest for the Wicked, Tomb Raider: Legacy of Atlantis, może jeszcze Onimusha: Way of the Sword i Phantom Blade Zero - chętnie zagram, niekoniecznie na playstation XD