Komentarze do wiadomości: State of Play 2026 już za nami. Takiego pokazu jeszcze nie było na GRYOnline.pl

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
12.02.2026 22:59
1
odpowiedz
D-Bil
7
Legionista

Nie

13.02.2026 00:15
2
2
odpowiedz
fuzionu
35
Chorąży

Totalne meh, 70 minut straconego czasu na kompletnie nic ciekawego

13.02.2026 00:16
trismegistos
3
odpowiedz
trismegistos
2
Legionista

Zainteresowała mnie tylko nowa Kena i remake trylogii God of War, a reszta to nuda.

13.02.2026 00:18
Ktoś_taki
4
odpowiedz
Ktoś_taki
1
Junior

8/10

13.02.2026 00:18
trismegistos
5
odpowiedz
trismegistos
2
Legionista

Najbardziej jestem zawiedziony brakiem nowych wieści o Bloodbornie, Devil May Cry i pierwszym Silent Hillu lub O.D.

post wyedytowany przez trismegistos 2026-02-13 00:25:22
13.02.2026 00:21
6
odpowiedz
rafaleon
32
Konsul

Remaster Station w akcji. Naprawdę kiepsko z tym Sony od lat nic ciekawego nie pokazali.

13.02.2026 00:52
7
odpowiedz
toyminator
95
Senator

Podoba mi się ta gra z ośmiornicą ;D Lubie takie gry. Właściwie to tą grą jara się najbardziej .

13.02.2026 01:07
DarthMadara
8
odpowiedz
1 odpowiedź
DarthMadara
2
Centurion

Nie było tragedii, ale jednak brakowało:
- Devil May Cry 6... nic?
- Kolekcja Castlevanii z ery PS2
- Star Wars... gdzie ta gra od Quantum dreams? Gdzie ten Kotor? A gdzie ta zapowiedziana gra w Old Republic? Skasowane?
- Nowego MGSa - nic zero słowa, za to jakieś DLC do ośmiornicy
- a gdzie Castlevania w 3D coś jak Lords of Shadow? ile dostaniemy jeszcze 2D?
- Stellar Blade 2 ani słowa.

Pozytywne zaskoczenie:
- ta gra z Wilkiem i dziewczyną - myślałem że to spinoff Stellar Blade... bez kitu, ale ok.
- ta gra z dwoma rycerzami
- Legacy of Kain <3 jednak marka powoli wraca do życia!

Negatywne zskoczenie:
- pokaz Capcomu bardzo słaby reklama dwóch gier które dosłownie zaraz mają premierę....
- Marathon boże jakie to biedne
- Rayman 30 lecie, co za szczyt lenistwa - emulator... a nie dać remake... przecież to kwestia kilku mięsięcy by pixelozę zlikwidować... i nie zapowiedzieć nic z Raymana 2, 3 co za bieda, naprawdę zrobienie remake w silniku Rayman Legends ich tak wiele by kosztowała? XD i kto to kupi?

Umiarkowanie podjeście:
- 007
- John Wick - jakiś nie podobny do aktora...
- Marvel bijatyka i Dead or Alive jakieś obojętne dla mnie...
- God of War - ten 2D to jakoś AI się wydaje, ten styl, jakoś biedne to. 134 zł za to? To dużo... może będzie przecena
- Remake GoW - by nie pokazać nawet twarzy Kratosa to straszna bieda, podejrzewam tanie remastery i dopiero zaczynają? a co oni do tej pory robili od DLC Ragnaroka? To Sons of Sparta? Poważnie? A gdzie ta gra kosmiczna nad którą tyle lat pracowali.
- MGS 4 niby OK, ale to chyba tylko port i nic więcej więc umiarkowane podejście - mimo że jestem fanem.

Całość oceniam na.... 6/10. no Capcom straszna bieda, jakby nie mieli nic po tym RE9 i Pragmata.

post wyedytowany przez DarthMadara 2026-02-13 01:09:59
13.02.2026 01:51
RoyPremium
8.1
RoyPremium
29
Konsul

DarthMadara ze Star Wars był Racer pokazany, zawsze coś. A o tym Fotorze można zapomnieć. Ten zwiastun był równie treściwy co zapowiedź Elder Scrolls VI, więc oni nic z tej gry nie mają zrobione i kto wie, czy kiedykolwiek wyjdzie. Quantum Dreams taki fajny konkretny cinematic od razu dało, ale to jakieś 10 lat temu było, więc pewnie ich gra też już do kosza poszła.

13.02.2026 01:45
RoyPremium
9
odpowiedz
RoyPremium
29
Konsul

O dziwo nawet jakoś przemówił do mnie Control Resonant. Ten gameplay całkiem spoko, tylko mam nadzieję, że fabularnie to nie będzie dalej to chędożenie bez sensu, tylko w końcu coś się zdarzy.

13.02.2026 01:49
claudespeed18
10
odpowiedz
claudespeed18
223
Call me Snake

E tam, poranny trailer Gothic Remake przebił cały ten PlayShow :)

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl