Zainteresowała mnie tylko nowa Kena i remake trylogii God of War, a reszta to nuda.
Najbardziej jestem zawiedziony brakiem nowych wieści o Bloodbornie, Devil May Cry i pierwszym Silent Hillu lub O.D.
Remaster Station w akcji. Naprawdę kiepsko z tym Sony od lat nic ciekawego nie pokazali.
Podoba mi się ta gra z ośmiornicą ;D Lubie takie gry. Właściwie to tą grą jara się najbardziej .
Nie było tragedii, ale jednak brakowało:
- Devil May Cry 6... nic?
- Kolekcja Castlevanii z ery PS2
- Star Wars... gdzie ta gra od Quantum dreams? Gdzie ten Kotor? A gdzie ta zapowiedziana gra w Old Republic? Skasowane?
- Nowego MGSa - nic zero słowa, za to jakieś DLC do ośmiornicy
- a gdzie Castlevania w 3D coś jak Lords of Shadow? ile dostaniemy jeszcze 2D?
- Stellar Blade 2 ani słowa.
Pozytywne zaskoczenie:
- ta gra z Wilkiem i dziewczyną - myślałem że to spinoff Stellar Blade... bez kitu, ale ok.
- ta gra z dwoma rycerzami
- Legacy of Kain <3 jednak marka powoli wraca do życia!
Negatywne zskoczenie:
- pokaz Capcomu bardzo słaby reklama dwóch gier które dosłownie zaraz mają premierę....
- Marathon boże jakie to biedne
- Rayman 30 lecie, co za szczyt lenistwa - emulator... a nie dać remake... przecież to kwestia kilku mięsięcy by pixelozę zlikwidować... i nie zapowiedzieć nic z Raymana 2, 3 co za bieda, naprawdę zrobienie remake w silniku Rayman Legends ich tak wiele by kosztowała? XD i kto to kupi?
Umiarkowanie podjeście:
- 007
- John Wick - jakiś nie podobny do aktora...
- Marvel bijatyka i Dead or Alive jakieś obojętne dla mnie...
- God of War - ten 2D to jakoś AI się wydaje, ten styl, jakoś biedne to. 134 zł za to? To dużo... może będzie przecena
- Remake GoW - by nie pokazać nawet twarzy Kratosa to straszna bieda, podejrzewam tanie remastery i dopiero zaczynają? a co oni do tej pory robili od DLC Ragnaroka? To Sons of Sparta? Poważnie? A gdzie ta gra kosmiczna nad którą tyle lat pracowali.
- MGS 4 niby OK, ale to chyba tylko port i nic więcej więc umiarkowane podejście - mimo że jestem fanem.
Całość oceniam na.... 6/10. no Capcom straszna bieda, jakby nie mieli nic po tym RE9 i Pragmata.
O dziwo nawet jakoś przemówił do mnie Control Resonant. Ten gameplay całkiem spoko, tylko mam nadzieję, że fabularnie to nie będzie dalej to chędożenie bez sensu, tylko w końcu coś się zdarzy.