Taki hype zrobili na starcrafta i co? I będziemy czekać aż 4 lata... Normalnie parodia -_- Mieli tyle lat i teraz znowu będziemy czekać długo. Po cholere ten trailer pokazywali dziś i robili hype... Totalnie rozczarowanie tym co pokazali. Trailer fajny ale to 2030 to jakiś żart -_-
Do 2030 wielkie korporacje zdążą nas wszystkich zabić :v
kultowa marka powróci jako strzelanka z otwartym światem
Tylko żadnego multiplayer only, bo mnie rozniesie... A 2030 rok to już niezła kpina :/
Jeśli potrzebują jeszcze aż 4 lata to chyba coś nie za dobrze się dzieje za kulisami. Plotki o StarCraftowej strzelance pojawiają się od lat. Coś czuję, że poleciał w międzyczasie reset całego projektu.
Nie wiem czy zaczęli robić dopiero tego StarCrafta czy dlaczego tak odległa data premiery, ale niedługo człowiek się będzie zastanawiał czy w ogóle dożyje kolejnej części w przypadku gier AAA. Już chyba wolałem, jak gry nie miały tych wszystkich wodotrysków a przynajmniej wychodziły dużo szybciej.
Jeśli się nie mylę, to gość który zapowiadał grę na scenie pracował przy serii Far Cry, więc chyba wiedzą co robią. Zwłaszcza że to ma być open world i chyba single player.
Zawsze chciałem Starcraft jako strzelankę albo grę akcji i w końcu mam! No jak dożyję XD
Marzy mi sie jeszcze diablo jak gra rpg i nowy Warcraft(tia)
Heh, logo xbox na końcu trailera
a więc konsolowy slop,
Człowiek myślał, że nic gorszego niż sloptiviszyn/blizzard być nie może, a tu doczekaliśmy się microslop/sloptivitiszyn/slopzard xD
Ta wzmianka o otwartym świecie to mnie z deka niepokoi. Żeby to nie był jakiś MMO w finale...
Jak na razie to informacja dekady. Każdy kto grał w S1 marzył, by wejść do tego świata w takiej formie. Szczególnie, że palny takie były od samego początku.
W4 i nowy Starcraft, to jedyne gry, które kupię w preoderze w najbliższym czasie.
https://www.youtube.com/watch?v=p0Kfra21iFM