Ech, marzy mi się taka taktyczna gra jak Aliens: Dark Descent, w świecie Star Wars, a nie tam jakieś turówki...
Od początku miałem ją na radarze, ale nie spodziewałem się, że wyszło aż tak dobrze. Koniecznie muszę zagrać!
Wygląda ok w tym momencie nie ma wersji na GOG choć jest na GOG Dreamlist czyli liście życzeń.
Są tam kobiety (i to nie-białe), więc to 100% woke. DEI, SBI, message, modern audience, SJW potwierdzone!
Ej no, spasujcie trochę, ostatnio znajde_sposob pisał jak to pod takimi komentarzami ludzie, co go krytykują, dostają nieproporcjonalnie dużo plusików :/// znowu przykro będzie chłopakowi...
same głupawe zaczepki, niczym sfrustrowane kobiety. wielu graczy interesują odpowiedzi na tego typu pytania, więc może to wy jesteście chorzy jeśli reagujecie na nie w ten sposób, zwłaszcza, że nawet nie interesuje was odpowiedź.

podziwiam zaangażowanie (godne lepszej sprawy). Czy zgodnie z twoją teorią jesteś debilnym łowcom debilnych łowców woke?
masz jakieś specjalne powiadomienia? :) jak to ustawiłeś?
Tak, mam chody u Łosia, za każdym razem wysyła mi priva, jak coś się pojawi na forum.
Czy zgodnie z twoją teorią jesteś debilnym łowcom debilnych łowców woke?
Prawie dobrze. Jestem łowcą debilnych poszukiwaczy woke.
No ciekawie się zapowiada, ale pierwszeństwo jednak ma - Resonance: A Plague Tale Legacy i Dawnwalker. Kiedyś, kiedyś może i się ogra.
Oj czekam czekam... XCOM 3 pieron wie czy kiedyś powstanie, a na Star Wars Jedi 3 nie wiadomo jeszcze jak długo się będzie czekać. Miks XCOMa ze Star Warsami przyjmę z chęcią ;)