SZOK! Myślałem, że kolejny Kingdom Come będzie strzelanką multiplayer osadzoną w dalekiej przyszłości...
SZOK! Myślałem, że kolejny Kingdom Come będzie strzelanką multiplayer osadzoną w dalekiej przyszłości...
Poza tym wydaje mi się, że Pan Vavra mimo tego, że pracował kiedyś przy Mafii, wraz z Warhorse znalazł swój "styl gier", którym będzie podążać.
Nie wiem Co się podziało, jednak chciałem odpowiedzieć użytkownikowi i po kliknięciu " odpowiedz" lub jak chciałem teraz wpisać jego nick to później nie dało się nic zrobić z postem(nawet go usunąć nie mogę). Więc odpowiem tutaj bez wpisywania nicku - tylko ludzie myśleli,że to będzie coś mniejszego bo mało czasu upłynęło. A wystarczy zobaczyć ile zajęło robienie KCD 2 :). Więc jako,że informacja była tylko o " nowej grze w uniwersum" to mógłby być jakiś RPG ale na mniejszą skalę, jakiś spinoff. Jak
spoiler start
Przygody przybranego ojca Henryka zanim postanowił zostać kowalem
spoiler stop
: )
przejebali tytuł gry roku przez system walki, możecie się kłócić żetworzyli go REALISTYCZNIE 1v1, potem okazało się że 90% gry to walka z więcej niż jednym wrogiem i macie system który kompletnie nie daje żadnej frajdy z potyczek, ale włożyli w to tyle pracy że dalej mają te zaślepki na oczach mówiące "ale przecież tyle w to włożyliśmy pracy"... nie słuchają fanów dostatecznie... niby ułątwili trochę walkę w drugiej części, ale dalej nie ma w tym żadnej frajdy oprócz 1v1
Niestety, trzeba się nauczyć i przyzwyczaić. Jak kląłem na system walki przy pierwszym podejściu do jedynki, i za drugim razem poszło mi jako tako, tak już w dwójce sprawiał mi przyjemność. Nie był idealny, ale ciekawy, wymagający i nagradzający gracza.
Bardzo dobre wieści, data premiery taka sama jak na gram.pl 3 dni temu.
Pozostake tylko czekać.
Czyli sądząc po takiej bliskiej dacie premiery można wnioskować że kolejna część będzie raczej ewolucją coś pokroju Ghost of Tshushima a Ghost of Yotei niby nowy region nowa historia ale styl rozgrywki ten sam
Świat wielki i piękny, ale ta walka kompletnie nie dała mi satysfakcji. Szkoda, że nie TPP. No trudno.
Tez mi sie ten system walki nie podoba, o ile pojedynki 1na1 spoko tak masowe potyczki ssa
Poza tym ogólnie gra jest dosc siermiezna, trochę tez nie moje klimaty, ale ogólnie podoba mi sie
Jedynki już totalnie nie pamiętam
NOMIS — też nie mogę odpowiedzieć na komentarze.
Pojawia się miejsce na odpowiedź oraz nick użytkownika, do którego chcemy odpisać, ale nic się nie pojawia.
Można klikać w klawiaturę, a tu nic.
No i elegancko. To mogą być dobre gry. Tylko czekać. Nie ukrywam że na Śródziemie bardziej czekam. Kciuki są i malutki hype jest ale oczekiwania trzymam na wodzy. Będzie co będzie.
Oby tego nie wydawali we współpracy z Embracer, bo znów dostaniemy gejowski romans, "czekoladkę" pouczającą chrześcijan na ich ziemi co i jak mają robić a przy okazji zero słowa o chrześcijaństwie czy kościołach ;-)
Ciekawe, na jakim silniku będzie ta gra w świecie Tolkiena i kiedy się ukaże, skoro jest dopiero w pre produkcji? Gdzieś w 2032 roku?
Czyli prawdopodobnie nowy KCD będzie rywalizował z Wiedźminem 4 o tytuł gry RPG roku! To się narobiło.