Komentarze do wiadomości: Spekulacje o nowym Kingdom Come znalazły swój kres. Warhorse ujawniło gatunek gry

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
23.05.2026 16:20
1
1
odpowiedz
Chlebek2low
3
Junior

SZOK! Myślałem, że kolejny Kingdom Come będzie strzelanką multiplayer osadzoną w dalekiej przyszłości...

23.05.2026 16:29
1.1
odpowiedz
Nomis
82
Pretorianin
23.05.2026 16:38
👍
2
odpowiedz
Nomis
82
Pretorianin

Nie wiem Co się podziało, jednak chciałem odpowiedzieć użytkownikowi i po kliknięciu " odpowiedz" lub jak chciałem teraz wpisać jego nick to później nie dało się nic zrobić z postem(nawet go usunąć nie mogę). Więc odpowiem tutaj bez wpisywania nicku - tylko ludzie myśleli,że to będzie coś mniejszego bo mało czasu upłynęło. A wystarczy zobaczyć ile zajęło robienie KCD 2 :). Więc jako,że informacja była tylko o " nowej grze w uniwersum" to mógłby być jakiś RPG ale na mniejszą skalę, jakiś spinoff. Jak

spoiler start

Przygody przybranego ojca Henryka zanim postanowił zostać kowalem

spoiler stop

: )

post wyedytowany przez Nomis 2026-05-23 16:39:37
23.05.2026 17:28
3
odpowiedz
matis65740026de
17
Chorąży

przejebali tytuł gry roku przez system walki, możecie się kłócić żetworzyli go REALISTYCZNIE 1v1, potem okazało się że 90% gry to walka z więcej niż jednym wrogiem i macie system który kompletnie nie daje żadnej frajdy z potyczek, ale włożyli w to tyle pracy że dalej mają te zaślepki na oczach mówiące "ale przecież tyle w to włożyliśmy pracy"... nie słuchają fanów dostatecznie... niby ułątwili trochę walkę w drugiej części, ale dalej nie ma w tym żadnej frajdy oprócz 1v1

23.05.2026 17:30
baltazar1908
4
odpowiedz
baltazar1908
47
Generał

Bardzo dobre wieści, data premiery taka sama jak na gram.pl 3 dni temu.
Pozostake tylko czekać.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl