Czyli klasycznie - pół internetu usłyszało plotkę bez dokładnych szczegółów, a że pojazd na jakąkolwiek firmę jest modny, to od razu z radością narobili w gacie i z pianą w pyskach polecieli siać dezinformację. Dziękuje, dobranoc.
Ludzie się bardzo oburzyli, że niby trzeba co 30 dni się zalogować żeby odpalić swoje zainstalowane gry digital, tymczasem ja przez te wszystkie lata myślałem, że gier digital w ogóle się nie da odpalić bez neta XD myślałem, że tylko na switchu się tak da bo to w końcu konsola przenośna gdzie możemy nie mieć neta.
Digitali z ABONAMENTU chyba faktycznie nie odpalisz, albo będą działać tylko przez jakiś czas, a potem musisz odnowić licencje, a do tego potrzeba internetu, ale w te z PS Store normalnie kupione za kase czy tam za darmo ściągnięte, a nie w ramach tych różnych abonamentów to można grać.
A poza tym to przecież do zalogowania się na konto nie potrzeba internetu, bo normalnie jesteś na swoim profilu itd. i to zresztą chyba logiczne, że jak grę kupiliśmy na konkretnym koncie to bez niego nie zagramy w nią. Bez internetu nie można pobierać czy aktualizować, ale można grać jeśli gra jest już pobrana itd.
.
I tu nie chodziło o samo odpalenie tylko o to, że jeśli się raz na 30 dni czy ile tam nie zalogujesz to TRACISZ CAŁKOWICIE dostęp do gry jakby ci ją zabierali. I tak to ludzie zrozumieli dlatego oburzenie.
Ludzie w 2026 udający że włączenie internetu na 10 sekund dla weryfikacji to wielki problem