Komentarze do wiadomości: Sony usunęło z PS Store ponad 2000 gier. Gigant miał dość cyfrowego śmietnika, zdecydowana większość graczy to docenia

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
15.01.2026 21:08
Felipe
👍
1
4
odpowiedz
Felipe
24
Messiah

I prawidłowo.
A co do trofeów to ja tam nie wiem co to za prestiż w takich badziewiach. Wolałbym mieć np. 10 platyn, których % zdobycia przez graczy waha się przykładowo od 4-10 i są to gry bardzo dobrze oceniane czy wręcz hity niż 50 platyn w grach, gdzie zdobywa je 90% graczy. Gdzie tu satysfakcja z platyny w takim gunwnie jak My name is mayo czy innych crapach, gdzie ją zrobisz w godzinę, albo mniej.

23.03.2026 22:31
1.1
Hellhound
21
Chorąży

Felipe Ze 2 lata temu Playstation Polska zrobiło kalendarz adwentowy, w którym wygranie nagrody zależało od ilości zdobytych trofeum w danym dniu, czy jakoś tak. Oczywiście ciągle wygrywało kilka tych samych cwaniaczków, którzy nie chodzili do pracy tylko klepali te pucharki cały dzień, więc czasem takie badziewie miały zastosowanie

15.01.2026 22:25
2
odpowiedz
sebastianb520602
1
Junior

Oni sami wiecej gowna dodaja w ps+ juz od dluzszego czasu.... ps+ za tam nie wiem 50zl czy ile teraz kosztuje a w zawartosci gry realnoe warte mniej niz 10zl czesto i to za wszystkie 3

16.01.2026 01:56
DocHary
😂
3
odpowiedz
DocHary
87
Unclean One

Świnka Peppa ma fajną platynę - wystarczy skończyć grę, czyli jakieś 1,5h.

16.01.2026 10:50
Hygrotus
4
1
odpowiedz
1 odpowiedź
Hygrotus
30
Chorąży
23.03.2026 22:02
tynwar
4.1
tynwar
100
Legend

Hygrotus Filmik całkiem zabawny, rzadko kiedy filmiki tego typu nie przewijam zbyt wiele razy. I w ogóle to mnie roz***ało parę rzeczy typu polski plakat w restauracji, śmieszne chodzenie po wysiadaniu z auta znajdującego się w innej pozycji niż normalnej i to gra kosztowała (839 zł, WUTEFE, tego to się nie spodziewałem) XD.

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl