Jaka wartość jest z tego, że 2 większe gry wpadną co roku, 3–4 bardzo dobre AA i reszta indyki?
Czy może ich granie usługami huehue.
Cóż - dla mnie niewielka strata. Mam podstawowe PS5 i nie czuję potrzeby i presji by przerzucać się na PS6 (o ile w ogóle można na ten temat mówić w tej chwili). PS5Pro też ominąłem. Może zakupię sobie Portala jak złapię jakąś dobrą okazję cenową. Ot jedna jedyna zaleta mojego wieku - brak presji na zmianę wszystkiego na czym się gra.
Ciekawy jednakże jestem czy influencerzy i jutjuberzy nakręcą sprzedaż - czy też będzie to piękna katastrofa. Ciężkie czasy nastały dla wypuszczania jakiegokolwiek sprzętu.
Oczywiście, że sony musi przerzucić wzrost cen konsol na graczy. Kiedyś dobra sprzedaż singlowych AAA pozwalała sprzedawać konsole ze stratą i zarabiać na sprzedaży gier, no ale teraz idą w gry usługi, także ten... 😅
PS6 wyjdzie gdzieś w 2028 r, to jak mogą już teraz szykować grunt ? znowu zmyślacie klikbait a to że będzie ps6 drogie to wszyscy już wiedzą
U spoko, PS6 jeszcze w tym roku na premierę GTA? Bo w 30 klatkach to jak zwierzęta